tiistai 10. elokuuta 2010

Tokotusta Lahdessa

Treenailtiin tänään komialla nurtsikentällä Lahdessa. Treenikavereina olivat Oili, Pete, Tarja ja Arja sekä heidän taitavat haukut. Tulipa nähtyä mm. se, että bc:llä saa todella hienon seuraamisen - hyvä Tarja ja Padi!!  Kivaa oli! Tälläiset treenihetket ovat kyllä ihan parasta!! Harmi, että jäi Oilin ja Peten tarjoilut väliin, siellä olisi varmasti ollut tarjolla vaikkapa herkullista pannukakkua :-). Ei vais, lohikeitostahan taisi olla puhe. No.. ensi kerralla? Takaisin ajellessa olin sitten n. viiden sentin päässä liiskata peuran Audin kuskin puolen lokasuojaan. Onneksi oli tällä kertaa tuuri myötäisellä ja saatiin kumpikin omalta taholtaan väistöliikkeet tehtyä ja peura pakeni takuulla sydänkohtauksen partaalla takaisin sinne mistä tulikin ja minä läähätin rattia puristaen seuraavat pari kilsaa...

Niin, treeni. Ainoastaan se vähän harmitti, että "unohdettiin" (??) ottaa paikalla olot, olisin mielelläni ottanut. Jostain syystä ei käynyt edes mielessä?!

Tupla aloitti seuraamisella. Huoh. Näytin tamppausta, sain hyvää palautetta siitä, että tamppaukseni ei edes mahdollista Tuplaa seuraamaan. Niinpä yritettiin etsiä mulle oikea tamppausrytmi ja askellus, että Tupla pystyisi tekemään seuraamista, mutta saisi häiriötä jalastani. Taidettiin onnistua! Kiitos! Naksutteluja askeleen tai kahden siirtymistä jatkan kyllä edelleen. Hyvä vinkki oli myös se, että ottaisi lentäviä lähtöjä, jolloin onnistumisia tulisi enemmän. Kyllä tämä liike on niin sydäntä särkevän raastavaa nyt, mutta aion edelleen saada sen painamisen pois. Onneksi mitä ilmeisemmin Tuplaa tämä liikkeen treenaus ei nyt niin paljon ahdista kuin minua..

Sitten tehtiin luoksetulo. Ensin suora, palkka edestä. Vauhti on nyt tippunut pysätysten myötä, joten ne vauhtiluoksetulot voisi olla ihan jees. vieläkin tulee toki ihan hyvällä vauhdilla, mutta pääsee kyllä paaaljon lujempaa! Pysäytys oli hieno, käytin sekä suullista että käsimerkkiä.

Nouto Tarjan 650g kapulalla. Tämä liikkeenomaisesti, paitsi edestä palkka. Oli tosi hyvä, nätti kapulan nosto ja hyvä luovutus. Myös vauhtiin olin ihan tyytyväinen!

Sitten kaket. Liikkeenomaisesti käskytyksellä. Eka istunousu oli niin hyvä, että palkkasin heti siitä. Uusintana koko setti kisamaisesti, oikein hyvin.

Toinen treeniosio aloitettiin tunnarilla. Oili vei kapulat. Tupla nosteli useita kapuloita, toi lopulta väärän :-((. Uusinnalla malttoi vain haistella ja tuoda omansa. Näitä on vain tehtävä. Edelleen virheitä pelkäämättä jatkan näitä.

Lopuksi merkki ja ruutu. Merkki hieno. Ruutu ekalla suoraan pallolle. Toinen ilman palloa ja taas meni per*** pitkäksi. Ärsyttävää. Olin myös huono pysäytyksessä, koska sanoin ihan pliisun stopin, jota en edes itse tarkoittanut. Ei niin saa tehdä. Joko sanoo reilusti tai on hiljaa!! Tupla ei meinannut osata korjata millään oikeaa paikkaa, haki mitä sattui ruudussa. Lopulta onnistuminen saatiin vasta näyttöruudun kautta. Otin vielä treenituokion lopuksi läheltä ruudun paikkaa, ne onnistui.

Kiitos kovasti, seuraavaa kertaa odottaen!!

Ja tässä vielä Heiskasen Arjan otoksia:
Tässä sitä viheliäistä seuraamista

Ja sitten lähdetään luoksetuloon
Ja sitten tunaroidaan

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mullekin tuli noi paikallaolot sitten vasta kotona mieleen...höh, oltiinpa huolimattomia!

Tupla on kyllä selkeesti ja paljon veljeään pidemmällä. Ja lisäksi ihanan virtaisa tekemisessään.

Seuraavaa kertaa odotellessa täälläkin:-)

ps.lohisoppa ja digestivekakku oli valtaisan hyviä

t.Tarja

PiaP kirjoitti...

Kiitos kehuista :-).

Pitäisikö ihan oikeasti katsoa kalentereista seuraava "pentupäivä" ? Muuten se jää..

Pia

Me kirjoitti...

Juu en muistanut koko paikallaoloa:(
No nyt tiedän, miksi Pialla oli kiire kotiin - sä pelkäsit mun leipomuksia:))
Tupla näytti tosi tosi hyvältä, hienosti olette edenneet! Ja treenipäivä pitää sopia asap.