keskiviikko 11. elokuuta 2010

tokottelut Hannan kanssa

Ja illalla koulun pihalle tokottelemaan. Tupla makoili mammimassa, kun Hui treenasi. Hyvin Tupla mammitteli (ei paikalla olo), on tehnyt hyvää, kun joutuu mammittelemaan pihatreeneissä Viskin tehdessä. Se oli ihan rauhassa ilman mitään paniikkia Huin tai Hannan treeneihin.

Tehtiin seuraamista. Lennosta mukaan lähdöt ja tamppausta reiluin askelin ja reilusti eteenpäin liikkuen. Kun oli irti naksautin ja palkkasin lelulla. HEI TÄÄ TOIMI!!! Sain paljon naksautuksia aikaan, joskin jouduin yhden pitkänkin pätkän tekemään, kun koski, ei painanut, mutta koski. Nyt vain en hyväksy edes pientä kosketusta. Tää tamppauksen "tarkennus" oli kyllä superjuttu Lahden tuliaisina, kiitos! Toivotaan, että toimii vielä huomennakin ;-)

Sitten jäävät liikkurin käskytyksellä. Jostain syystä kävi maahanmenossa kuten Imatralla. Meinasi mennä, mutta jäi seisomaan. Pöh. Uusinnalla tippui hyvin. Liikkeenomaisesti loppuun, hyvä sivulle nousukin. Seisominen ok, mutta pysähdys ei ole niin terävä kuin pitäisi olla. Kai tätä on nyt alettava työstämään...

Sitten tunnari, joka ONNISTUI!! Jee jee! Tehtiin kisamaisesti, tunnarit taisivat olla rivissä. Tupla meni rivin kahteen kertaan läpi hyvin nuuskuttelemalla ja lopulta uskoi, että tämä on se oikea. Hienoa hienoa! Palautusvauhti on ihan onneton tällä hetkellä, mutta en tee nyt sille mitään. Sen aika on sitten myöhemmin, kun liikkeestä muuten saadaan vähän varmempi.

Lopuksi ohjatun suunnat. Hanna liikkuroi kapulat, haettava kapula jätettiin ihan merkin tasolle. Vein merkille, en siis lähettänyt merkille. Molemmin puolin tehtiin yhdet haut ja hyvin meni. Tämä oli ihan eka kerta, kun vietiin kaikka kolme kapulaa. Tästä se lähtee!

Pihassa on askarreltu aamuin illoin jotain pientä. Lähinnä hyppyä, tunnaria ja tänään ruudun paikkaa. Sitä haettiin joka suunnilta ja aika läheltä, ihan hyvin. Paitsi silloin, kun jätin Tuplan ruudun taakse ja itse kävelin lähelle merkkiä ja käskytin "ruutuun". Hih, Tupla lähti merkille, juoksi ruudun läpi onnessaan... No, uusinta käskyllä sitten muisti, että ai ruutuuuun....

Ei kommentteja: