perjantai 6. elokuuta 2010

Tokottelua

Aloitettiin tänään Marian valmennusryhmässä tokottelut. Ensin paikka istuminen. Tupla istui taas korppikotkana, jossain karvan alle kahden minuutin kohdalla siirsi etutassua ja hetken päästä vajosi maihin. Nostin ylös ja saatiin onnellinen loppu...  Paikalla makuussa tosi rauhallinen, mutta hirveä makkaralonkka-asento. Voih. Maria jo sanoikin, että pitäisikö käyttää se fyssarilla, kun istui vähän lonkat leväällään ja makuuasento niin ruma.

Sitten seuraamista. Näytin mitä olen nyt tehnyt. Eli vain perusasentoa + askel kaksi ja jos koskee muhun olen nostanut sen niskasta kauemmaksi minusta. Tämä on sydäntä särkevän kamalaa :-((. Maria ehdotti noston sijaan vain kädellä huitaisua, että koira itse ymmärtäisi/joutuisi siirtymään. Tämä voi olla parempi. Pääsin palkkaamaankin sentäs, kun ei koskenut minuun. Perusasennot on jo parantuneet, on selkeästi irti. Seuramaan lähtee siten, että tosi nopsaan on kiinni. Voih :-(.

Välissä tein hyppyä a la avo. Ei istu, menee maahan. Käsiavulla sain sen istumaan ja sen jälkeen onnistui ilman apujakin.

Sitten luoksetulo. Ensin läpijuoksuna, hyvin - ei trömännyt. Nyt voisi vauhtiluoksetuloja alkaa tehdä! Sitten avon luoksetulo. Pysähdys oli ok, mutta ei sellainen kuin haluaisin. TEstattiin liike kuitenkin kokeenomaisesti. Loppuasennosta varasti kuulema ennen käskyä tai ainakin nytkähti, lisäksi vino perusasento. Eli näitäKIN pitää treenata. Luoksetulossa mun pitää käsimerkki jättää pois ja vaihtaa suulliseksi, tästähän Jontten kanssa leirillä käytiin "keskustelua". Yritän alkaa suullista käskyä nyt työstää.

Pihassa tehty tänään kaksi ONNISTUNUTTA tunnaria, molemmissa Jouni vienyt kapulat. Hyvä!

Ei kommentteja: