torstai 5. elokuuta 2010

Haku

Tänään hakuiltiin, jatkoin Tuplalle haamuja. Tehoaa aika kivasti, lähtee suoraan, mutta maltillisella vauhdilla. Näyttää siis siltä, että on sekä järki että nenä mukana. Täytyy vielä jatkaa testailuja.

Hakujen jälkeen otettiin vielä viereisellä metsiköllä ilmaisuja. Leirillä Tupla haukkui parit ilmaisut, huonosti. Nytkin oli vielä vähän tatsi hukassa ja haukut olivat tavallista kimeämpiä. Ensimmäistä kertaa lähetin äijälle normaalilla lähetyskäskyllä, aiemmin on ollut vain sellainen "mene vaan". Tupla saanee haukuista taiteellisesta vaikutelmasta lisäpisteitä, niin hienosti se pyörii haukkujen lomassa :-O.

Lopuksi vielä kävin pikku metsälenkillä kanttarellien toiveessa, turha toivo. Mutta Tupla menee metsässä (yksinäänkin) kuin Viitamaan piru sinne tänne, sen pitäisi saada enemmän juosta vapaana metsiköissä!! Olisi myös hyvää kunnonkohennusta.

Tokoteltu on. Tunnarisaldoa varmaan pitäisi alkaa nyt laskea. Tosin, vielä se on vähän huteralla pohjalla, mutta niitä ekan yrittämän onnistumisiakin on jo tullut. Seuraamisen painamista yritän nyt pois, en tamppaamalla, vaan yksinkertaisesti kieltämällä kun painaa ja siirtämällä jalasta irti. Sehän nimittäin alkaa tehdä sitä heti perusasennossakin, jolloin on aika hyvät mahdollisuudet saada se perusasennossa jo oikeampaan paikkaan. Katsotaan nyt, aika hiton vaikeeta ja ahdistavaa yrittää korjata.

Huomenna aloitetaan ProCaniksessa Marian valmennusryhmässä tokot. Nastaa!

Ei kommentteja: