sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Taas oltiin paikalla

.. ja nyt olikin oikein hyvä ja levollinen paikalla olo, seurana Ipa-neiti. Liekö kuuma päivä ja koko päivän pihassa koheltaminen + uimareissu aiheuttanut, mutta Tupla makasi oikein hyvin paikalla! Kiva juttu.

Otettiin vähän muutakin tokottelua samalla. Seuraamista, Taina häiriköi ja käskytti. Vasemmalle käännöksessä Tupla jostain syystä katsoi Tainaan pariinkin kertaan, muuten ei häiriintynyt.

Maahanmeno hyvin, ei reagoinut käskytyksiin ja tuntui nopealta maahanmenolta.

Luoksetulo, pienet murinat ja hyvin pysähtyi ennen törmäystä. Samaa otettiin myös kiertämällä ja kovemmalla vauhdilla, ihan hyvin.

Seisomisessa ekalla Tainan käskyllä jätätti ja himmasi, toisella käskyllä ei reagointia. En tiedä miten pysähtyi, mutta seisomassa oli.

Sitten vielä merkkiä, hyvin. Ruutua ei niin hyvin. Vieressä oli hämymerkki, joka teki sen, että Tupla ajautui koko ajan TAAS oikeasta reunasta ohi ja merkin ja ruudun väliin. Tätä jouduttiin vähän enemmänkin työstämään, että oivalsi oikean ruudun paikan. Ruutu ei ole nyt ihan huippukuosissa... Onneksi sitä ei ihan vielä kisoissa tarvita :-).

Loppuun noutoa, ensin kiertämällä ja hyvällä vauhdilla. Kosketus kapulalla, mutta ei törmäystä. Sitten muutama tuonti vinosta (ikäänkuin ohjatun suuntia), ihan hyvät loppuasennot, mutta ote oli kyllä todella löysä. No, otteesta en ole kovin huolissaan, vielä.

Kiitos Tainalle seurasta!

Viski ei ollut mukana. ON tänään vaikuttanut vähän kivuliaalta :-(. Nyhjää vieressä ja mielistelee. Käytiin kuitenkin päivällä uimareissulla, kun Viski tykkää niin kovasti uimisesta. Tänään ei saa antaa kipulääkettä, kun huomenna on se Aistin reissu. Joten palataan asiaan...  Teemu tänään kyllä ihmetteli, että minkä takia maksaa tonnin, että saa kuvista selville mikä koirassa on vikana... Nii-in. Hyvä kysymys. Apuahan tämä ei tuo, mutta selvyyden toivottavasti.

1 kommentti:

katri kirjoitti...

Tsemppiä Viskille! Toivottavasti on joku vähemmän ikävä ja hoidettavissa oleva juttu.