keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Keuruulla tokoilut

Aamusella pakattiin autoon Luu, Into ja Tupla. Melkoinen kolmikko rotunsa parasta a-ryhmää :-p ... Treffattiin Keuruulla lisää a-ryhmäläisiä eli Zen tokoilujen merkeissä.

Aloitettiin paikka makuulla. Tämä alkaa kyllä vähän jännittää noin niinkuin sm-kisoja ajatellen. Tupla haisteli nenä pitkällä Zeniä, joka oli n. 1,5 metrin päässä meistä. Ei kylläkään noussut (ONNEKSI), mutta ihan turhan paljon haisteli ja kääntyi ihan lötkölonkka-asentoon. Toisella puolella ollut Into ei herättänyt mitään intohimoja.. Oliskohan Tuplasta tulossa Mies, kun ihan selkeästi alkaa tyttöjen hajut tuollaisella raivostuttavalla tavalla kiinnostaa?

Yksilöliikkeissä otin jälleen alokkaan setin + ruudun, metskun ja merkkiä.

Aloitettiin seuraamisella. Kuulema näytti ihan ok:lta, välillä pikkaisen työsti takana vinoon oikean jalkani puolelle. Yhden "hämykäskytyksen" kohdalla Tupla ehti tehdä seuraamisessa nopean maahanmenonkin ja jatkoi samantein uudelleen seuraamista :-O. Voi hyvänen aika.

Liikkeestä maahanmeno hyvin, kokonaisena liikkeenä ja vain "kisapalkka" tästä.

Luoksetulo hyvin ja törmäämättä. Palkka edestä. Sivulle siirtymisiä pitäisi nyt vielä ottaa kuurina nämä pari viimeistä päivää.

Sitten se perkeleen seisominen. Ekalla jäi istumaan. Oli tekemässä maahanmenoa, huomasi ilmeisesti virheensä ja jäi ihme könöistumiseen. Voi että. Uusintana tietysti hyvin.. Otin vielä yhden kerran testaten Katin vinkkiä, jossa vielä selkeämmin katson seuraamisessa koiran suuntaan ja käskyn yhteydessä oikealle. Nythän mä olen vain ollut katsomatta koiraan ja pitänyt oman katseen oikealla, mutta nyt yritetään tehostaa tuota vielä tuollaisella pienellä käännöksellä. Nytkin pysyi hyvin ylhäällä. Täytyy tätäkin vielä hinkata. Jos lauantaina tuntuu ahdistavan tämä liike niin sitten pitää varmistaa sormiavulla. Tää on kyllä just tätä, että kun alkaa panikoida liikettä, keksii äkkiä kaiken maailman ihmeellisyyksiä kisassa ja sitten onkin ihan varma, että ei onnistu...

Loppuun parit merkit - kivasti. Tuplalla on nyt kiva tekniikka tehdä merkkiä, menee ihan rivakasti ja kääntyy hauskasti ikäänkuin "lennossa" merkin taakse (ei se nyt mikään varsinainen _lennossa_ ole, mutta sillain hauskasti vähän pyllyä heittämälle se merkille menee). Ensin palkka merkistä ja toisella kertaa pääsi merkiltä ruutuun "palkaksi". Hyvin meni ruutuun, mutta ei pysähtynyt itsenäisesti oikeaan paikkaan vaan jäi ikäänkuin kuuntelemaan pysätystä, ja kun ei tullut niin haahuili hetken ennen ruudun keskiosan löytymistä. Tämä vielä uusiksi ja nyt löytyi keskiosakin paremmin. Vielä tätä liikettä joutuu kovasti jauhamaan ennenkuin voi sanoa, että kunnossa on.

Lopuksi Katjan metskulla nouto kokonaisena liikkeenä ilman käskytystä. Hyvä vauhti, hyvä luovutus mutta pikkuisen kyllä kalisutteli tuota hurri(?)-kapulaa. Mutta ihan jees kuitenkin. Pätevä Tupla :-).

Ei kommentteja: