tiistai 20. heinäkuuta 2010

Jäljellä

Pitkästä aikaa käytiin jäljellä. Jaa..ei siitä kai ihan monia viikkoja sentäs ole, mutta tuntuu pitkältä.

Jälkimetsä oli tosi kuiva ja pöllyävä. Liekö siitä johtuvaa vai mistä, mutta Tupla joutui ihan tosissaan tekemään töitä, että pysyi jäljellä. Otettin janakin, ilman "lähetystä", koska Tupla vain päätti lähteä jäljelle itsekseen... No, se ei mennyt ihan oppikirjan mukaan, mutta ihmekös tuo.. Yhden kulmaosuuden Tupla ilmeisesti oikaisi, siihen jäi yksi keppi. Lisäksi vitoskepin yli ajeli sujuvasti, ei huomattu kyllä yhtään mihin jäi. Hyvin se muisti silti jälkihomman ja kovasti on halua tehdä töitä metsässä. Joten ehkä siitä vielä hyvä tulee  :-D.

Jälkien vanhentuessa Tupla otti myös esineet. Ihan kivasti se nosti neljä esinettä. Tänään ruudussa oli paljon esineitä, yhteensä seitsemän. Viskikin pääsi vähän jämäesineille :-).

Aamulla otettiin taas alo-settiä tokoilun merkeissä. Alkaa jo vähän tympiä... onneksi se on kohta ohi! Tupla teki tänään onneksi liikkeet oikein. Huh! Ollaan lauantaina numerolla 145, että ihan aamusta ei tarvitse kehään astella. Alokkaat taisivat alkaa numerosta 101, eli puolessa välin ollaan. Tosin, en ole katsonut yhtään liikejärjestystä yms. NO, kaikki selviää aikanaan - kait :-).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jee onnea lauantaille! Tuun sitten kannustaan!!
TainaA