keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tokoa..

Yllättävää - tokotreenit!
Kenttä oli vähän inhottava, hiekkapohja, mutta isohkoja ja teräviäkin kiviä. Ei kiva. Toivottavasti Huiskunkin haava on vain pikku haava :-(.

Tupla aloitti heittoharjoituksella. Vaikeaa on pitää kontaktia, kun heitän kapulaa. Usean epäonnistuneen toiston jälkeen tuli joku onnistunutkin.

Sitten ohjattu, oikea. Merkille meno meni vaikeaksi, kun merkin vieressä oli lasten isohko kuorma-auto. Ei vaan pystynyt menemään, luulen, että Tupla ei ihan oikaesti oikein hoksannut koko merkkiä. No, ei jääty tahkoamaan vaan Hanna pelasti tilanteen ottamalla auton pois ja sitten merkkikin löytyi tuttuun tapaan. Ohjatussa muuten Tupla piti tosi hyvin kontaktia minuun, vaikken tähän sitä erityisesti edes harjoituttanut. Oikea nosto tosi hyvä, vauhtipalkka.

Ruutu, merkiltä oikea. Nyt meni taas sitten ylitse merkin sovitun paikan :-o. Ja vastaavasti ruudussa jäi vajaaksi sovitusta paikasta :-o. Lienee johtuvan siitäkin, että pallo roikkui kädessäni... niin tai näin, uusinnaksi meni.

Toinen setti aloitettiin tunnarilla. Hanna teki hauskan joulukuusen, oma keskellä "rungossa". Joutuikin haistelemaan tarkasti, kun ulkoreunoista ei löytynyt, mutta malttoi tosi nätisti siirtyä keskiosaankin ja nosti hyvin oman. Vauhtipalkka (pitikö vauhtipalkkaa tehdä... njaah...)

Idari, ensin seuraamista. Pari ekaa pätkää taas levotonta, kunnes pystyi rauhoittumaan. Asennot odo-maa-is. Oikein asennot, palkkasin silittämällä - arvosti tosi paljon sitä :-D.

Seuraamista, aika levotonta, ilman kainaloa. Tehtiin pientä askelsiirtymää ja pakissa sitten tuli kunnon haukahdus. Joutui jäähylle. Uusinnalla oli aivan hipi hiljaa.

Lopuksi kaukoja. Olen yrittänyt nyt maasta-seiso nousua pienempään pakettiin. Tupla pitäisi saada nousemaan ajatus istumisen kautta, jolloin ei tekisi hissinä vaan tekisi etujalkoja siirtämällä taaksepäin. Silloin olisi paketissa eikä leväällään. Vaatii vähän mielikuvaharjoittelua ensin ohjaajalta..

Ei kommentteja: