maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kaniksella

Kana-Areenalla tänään mukavat treenit, kiitos kaikille!

Tupla aloitti hyppynoudolla ja siinä keskityttiin alkuasentoon! Vaikeaa oli, mutta tässäkin kainalopalkkaus ja tiukka kurinpalautus -yhdistelmä alkoi toimia aika nopeasti. Tätä pitää jatkaa ihan normi tasamaanoudossa ja hämyheitoilla. Katja näytti myös yhden treenitavan, jolla on saanut Zenin vastaavaa ongelmaa korjatuksi.

Ruutu, merkki hyvin ja ruudun paikka siellä normissa ;-). Loppuosa erikseen, Maiju tiukasti ärähti, kun nenä taas osui maahan. Tupla jopa otti opikseen ja vain vähän kyräili Maijua, kun oli niin ilkeä :-). Ihan siisti loppuosa.

Idari, ensin seuruuta. Huoh. Ei meinannut taaskaan ihan heti rauhoittua. Kulmissa taas dyykkas aika syvälle. Asentoihin päästiin lopulta, istu-maa-seiso. Meni vähän turhan tiukalla seisomisen käskyllä maihin :-o. Uusinnalla molemmat olimme parempia.

Toisessa setissä kaukojumppaa. Aika läheltä, siinä tekee ihan hyvin vaihdot, mutta nyt sitä paketissa pysymistä vähän yritän enemmän vahvistaakin.

Luoksetulo, Katja ärähti Tuplalle, kun taas perinteisesti yritti tökätä nenänsä maahan. Tämä kyllä selkeästi toimi, enää ei ajatellutkaan maahan pistämistä, mutta lähtö oli tosi vaisu. Selkeästi jotenkin vähän kaiherteli, että saiko tulla vai ei. No, ei haittaa, Tuplalle ei tuollaiset jää painamaan mieltä :-). Ensin suora luoksetulo, sitten toisella kokonainen liike. Stopit aika ok, mutta vähän taisi mattoalusta olla yllättävä oudokseltaan. Lopun sivulle tuloon askelapu.

Tunnari, aika kisamainen. Rauhallinen odotus, silittelin palkaksi. Sitten käännyin ja sanoin jollekin samalla jotain "orpo olo"-juttua (en muista miksi) ja samassa TUpla singahti! No, toki sain takaisin, mutta oli selkeä ajatuskatkos kyllä Tuplalta! Itse tunnari oli oikein siisti, vähän nahee palautusvauhti.

Vielä loisteliaaksi lopuksi pitkä pätkä seuruuta Katjan käskyttämänä. Jep. Niin oli ..

Paikka istuminen ja makuu tehtiin myös. Istumiseen on tullut kyllä nyt hyvin ryhtiä ja rauhaa. Hyvin varman oloisesti tönötti paikoillaan. Makuuseen pistin varuiksi namit jalkoihin. Tupla makasi aika "yläasennossa"; mutta eipä käynyt nenä maassa!

Ei kommentteja: