perjantai 13. huhtikuuta 2012

EKA JANA JA ESINERUUTU!!!

Vettä satoi kaatamalla, mutta meidän takapihan pikku metsäpläntti ON sula! Joten, eka jana! Lyhyt, mutta JANA! Syvyyttä sain ehkä 15 metriä ja pituutta varmaan 30 metriä. Vanhentui vain tunnin, että ehdin "ajaan" sen ennen Veikan heräämistä. Jana oikealle. Tuplahan muisti ihan täysin mitä hommassa tehdään, ainoa vahinko kävi siinä, ettei muistanut viime syksyistä tapaansa lähteä AINA vasemmalle :-D. JOten, vahingossa otti janan suunnakin oikein. Ja keppiin reagoi hyvin ilahtuneesti :-).

Hienoooo - jälkikausi korkattu!!!

Illalla vielä eka esineruutukin! Vettä satoi edelleen kaatamalla... Takametsikön pläntille pieni esineruutu, syvyyttä nippa nappa täydet, mutta leveyttä vain n. 10 metriä. Hyvin oli muistissa, reagoi etuesineeseen heti ekalla lähetyksellä todella voimakkaasti ja muisti tuodakin sen mulle :-). Takaesineenä ollut pieni muovin palanen niinikään haisi nenään helposti, mutta paluussa sitten vaihtoi kiellosta huolimatta keskiesineeseen, minkä toi mulle... En palkannut, kehuin kylläkin. Ja hetken päästä se vaihdettukin esine oli mulla kädessä.

Tuplahan vaihtoi viime syksynä muutaman kerran esineitä, täytyy olla nyt tarkkana (ja ehkä huolellisempi esineiden asettelussakin) ettei tulisi tavaksi.

Ei kommentteja: