lauantai 17. joulukuuta 2011

Kana-Areenalla

Perjantaina käytiin Kana-Areenalla treenaamassa Jyväskylä-Keuruu väestön kanssa :-). Matkaan lähdettiin Hannan ja Maijun voimin. Ihme-penneli pääsi katsomaan Fixu-veljeään, kylläpä pennut olivatkin suloisia ja reippaita, mutta heti muistui mieleen se valtava työmäärä mikä niiden kanssa on edessä - huhh, tsemppiä...  Kiitos Katjalle taas iltapäivän session järkkäämisestä, oli hyvät treenit!

Tuplan eka setti koostui kisamaisesta setistä, jotta pääsi viimeisenä liikkeenä ottamaan tunnarin. Aloitettiin ruudulla, siitä ei ole videomateriaalia teknisten ongelmien vuoksi :-D. Muutenkin kuvamatsku on tosi huonolaatuinen, kun tuo valaistus on aika heikko hallissa. Merkille lähdössä mä vähän sähläsin käskyn kanssa ja oli näyttänyt juuri siltä, että Tupla varasti, kun avasin suuni - ei ihan eka kerta kun näin kävisi. Taas siis hämykäskyjä mukaan. Merkki ja ruutu sinällään ihan jeeess, ruudussa paikka jäi turhan taakse, kun myöhästyin stopin kanssa, mutta en tosiaankaan korjaillut omaa mokaani! Hyvin maahan, vähän rauhaton (ei kuitenkaan haistellut) makuu, hieno sivulle tulo - jess!

Sitten luoksetulo, vain suorana ilman stoppeja. Videolta näkyy kuinka nokka käy matossa pariinkin kertaan! Olisi ollut hyvä kyllä päästä noista huomauttamaan, noitahan ei nyt juuri enää ole treeneissä tullut, mutta nytpä tuli! Siisti loppuosa, pikkuisen käskyn jälkeen odotutin ennen viereen käskyä.

Hyppynouto, jossa kapulan heiton myötä koiran kaula venyi ehkä kymmenen senttiä- pylly pysyi kuitenkin maassa.. Ihan siisti suoritus loppuosaa myöden.

Tunnari Katjan kapuloilla. Hitto, tässäkin haistelee tosi rajusti, en huomannut eikä kukaan hoksannut tuossa yhteydessä sanoa (kun oli kisamainen), olisin mielelläni kyllä napannut niskasta! Itse tunnari mielestäni ihan hyvä, yhtä kapulaa kopautti taas nenällä vähän rajummin. Tuplaksi ihan hyvä palautusvauhtikin. Pitkä odotus irrotuksen jälkeen ja vapautus ilman viereen tulemista.

Ainiin, huomioitavaa, että taas kapulan irrotukset tosi löysiä molemmissa noudoissa! Eli niitä pitää nyt treenata (pk-puolellahan ongelmana kesällä oli, kun ei irrottanut, täällä nyt toisin päin...) 



Toisessa setissä jumpattiin seuruuta ja kaukoja. Molemmista ohessa näytteitä... Seuruussa en olekkaan itse huomannut taas aikoihin, että perusasennot jäävät noin vinoon taakse, mihin Tupla muutenkin mielellään paljon työstää. No, voi olla, että niiden korjauksen aika tulee myöhemmin, tai sitten annan siihen pienen jalka-avun, että korjaantuisi nyt jo. Mutta tuossa seuruussa on pari muutakin korjattavaa asiaa "vielä" ... Kaukoissa eka setti, se meille helpompi eli is-sei-maa meni oikein, mutta vapautin sen ennenkuin ehti alas saakka. Hankalampi aloitus eli sei-is taas meni vääntämiseksi ja vasta neljännellä setillä teki oikein. Sen jälkeen näytöstyyliin laudan teho!

Myös paikalla olot tehtiin. Yhden kerran jouduin nenän maahan pistämisestä huomauttamaan makuussa! Lisäksi taas vaihteeksi keskusteltiin lonkka-asennosta. Koskahan se alkaa mua oikeasti ärsyttää, että jaksaisin tehdä sille jotain? En vaan saa itseäni niskasta kiinni tuon asian kanssa. Vaikka säännöissä on se yhden lonkka-asennon maininta, totuushan on, että siitä silti tuntuu piste menevän lähes kaikilla tuomareilla.




3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mukavasta illasta. Tammikuussa sit uusiksi. Tuplan seuruu on kyllä "siistiytynyt" siitä mitä minä olen teitä viimeksi nähnyt. Mies vain puhkuu niin paljon intoa tekemisissään.

-Katja

PiaP kirjoitti...

Kiitos sulle taas järkkäämisestä - nää on niiin hyviä treenitapahtumia!!

Tupla puhkuu ja puhisee :-o. Mun mielestä voisi vaan keskittyä eikä intoilla yhtään ylimääräistä :-o.

Anonyymi kirjoitti...

Tuplan seuruu näyttää paljon paremmalta kuin mitä olen viimeksi nähnyt, sen ilme on hyvä :-)
Hyvä te!
terkuin Heidi S