sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Toivasen sirkus saapui paikalle :)

Tänään halleiltiin melkoisessa hälinässä - saatte te muut olla näistä häiriöistä aidosti kateellisia :-). Toivasen katras oli halliolosuhteissa (ja istuttuaan sitä ennen autossa 1,5 h) melko liukkaasti liikkuvaa sorttia eikä oikein meinannut riittää silmät selässäkään, että olisi ehtinyt ihan kaikkea vahtia :-). Mutta ilman mitään sen ihmeempää vahinkoa saatiin hyvät (häiriö)treenit aikaan!! Yritän muistella mitä tehtiin :-D.

Tupla aloitti kierroilla ja siitä stoppeja sekä luoksetulon loppuosa. Nämä tietty kierroista ihan napakat. Lisäksi kierrosta valmiiksi levitetylle tunnarikasalle ja yllättäen tosi siisti työskentely ja hyvä palautus!

Sitten seuraamista. Hanna heitteli kapulaa ja käskytteli ihmeellisiä käskyjä kuten ruutu ja eteen - Tuplan mielestä ne olisi ollut tosi kivoja, mutta hyvin skarppasi. Kapuloistakin suoritui melko hyvin. Erikseen tein myös seuraamista, jossa jalka-apu aina perusasentoon, toimi hyvin ja selkeästi kaipasi jalka-avun.

Idari maa-is-sei. Maa ja istu hyvin, liikkelle lähdöt myös siistit! Seisomisessa jouduttiin taas useamman kerran uusimaan ettei liikuttanut sitä toista takajalkaansa. Lopulta sekin onnistui. ON se vaikeaa. Voiskin taas tehdä niitä seisomassa pysymisiä oikein kovassa hetsauksessa.

Luoksetuloa vielä takaperin ketjutettuna ja ilman pysäytyksiä, eli vain luoksetulot :-). Ihan hyvät vauhdit.

Ruutu, jossa merkille lähetykseen hämykäskyjä ja narahti ainakin kerran! Sitten, kun sai luvan lähteä merkille, valitsi matkalla olleen agi-numerolapun merkiksi :-O. Se sitten piti uusia. Ruudussa jäi turhan eteen, siihen odotus, että siirtyi parempaan paikkaan. Seisomisesta palkka. Jälkeenpäin ajatellen ei tosta olisi tarvinnut palkkaa, olisi pitänyt uusia koko liike. Tuo etuosahan ei ole varsinaisesti meitä vaivannut, joten ei hoksottimet ihan pelannut itselläni.

Toisessa setissä ohjattu. Nyt pääsi merkille jo siinä vaiheessa, kun Hanna vielä sääti jotain Ellan kanssa :-). Tämä oli Tuplalle tosi hyvä ajoitus, sillä nyt se hoksas ettei tarvi aina odottaa, että liikkuri pääsee sinne toiseen reunaan vaan se merkki-käsky voi tulla milloin vain. Hakumatkalla oli yhtä jos toista rompetta matkalla (numerolappuja, merkkejä, hihna, pallo ja varmaan pari lastakin), oikean puolen haku oli tosi hyvä - vauhtipalkka. Otin myös vasurin haun ja siinä Tuplalla selkeästi ajatus pikkuisen kaarsi keskelle, mutta hyvin se itse korjasi tilanteen. Tällä puolen oli myös a-este kapulan "edessä".

Sitten kaukojumppaa ja laudalla sei-istua. Hyvin toimi pitkältäkin matkaa!

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Huh mitkä reenit :D Tuntui että meno oli villimpää kuin sirkuksessa ;) No, nyt ainakin tiedetään että 1.5h autossa istumista tietää tosi vauhdikkaita reenejä tenavien osalta..