torstai 15. joulukuuta 2011

Hallilla

Tupla aloitti seuraamisella. Nyt keuli. Tosi levotonta ja pomppivaa, yhden kerran nappasikin. Rauhoittuhan se lopulta, mutta tosi vaikeaa oli tänään.

Idari maa-sei-is. Eka maahan hyvin ja myös siisti seuraamiseen lähtö. Seisomisen oli pysähtynyt hyvin ja PYSYI paikoillaan! Tästä palkka ja lopetettiin siihen!

Ruutu, merkki ok ja ruudun paikka ok. Seisomisesta palkka. Ei loppu osaa.

Luoksetulo kisamaisesti. Vauhti tuntui vähän heikolta, mutta ilmeisesti näytti koko liike siistiltä. Stopit olivat hyvät, tuosta vauhdista ne on helppo tehdä, loppuosaa myöden kyllä ihan hyvä suoritus. Seisomisessa pieni pään kääntäminen "pallon heittäjää" kohden.

Toinen setti alkoi tunnarilla, Huin tehtyä juuri meitä ennen tunnarin. Nyt ei vaikuttanut Tuplaan, teki hyvän tunnarin. Tunnareita oli ehkä 10-15 kpl.tta? ja ne oli Huin vieressä. Tuplalle selkeästi tuli pieni kiire suorittaa liike ja paluuvauhtikin oli Tuplaksi tosi hyvä !

Metalli. Pylly pysyi, vaikka kuulema kaula kasvoi 15 senttiä heiton aikana! Siisti liike. Luovutuksen jälkeen pidin edessä Tuplaa pitkään ja palkkasin siihen.

Ohjattu. Pikku Ella-häiriöistä huolimatta ihan siisti suoritus. Sellainen havainto tuli, että liikkuri jäi nyt sattuneesta syystä keskelle kapuloita seisomaan niin Tupla ei ottanut muhun "lähtölupa"-kontaktia! Selkeästi odotti, että liikkurin pitää kulkea toiseen reunaan ennenkuin tulee hänelle lupa lähteä. Hyvä havainto, tätä pitää treenata. Annoin sille ilman kontaktia merkki-käskyn, pystyi kyllä tekemään ihan normin merkin siltikin.

Kaukot. Ei sitten meinannut millään tehdä oikein. Laiskotteli sekä backin että downin. Oli ympärillä aika paljon säätöä, liekö sekin vaikuttanut. Ei saisi. Uudelleen otin niin, että laitoin etujalkojen taakse laudan. Nyt tämä systeemi todellakin toimi! Aikoinaan ei toiminut - joten aina pitäisi välillä kokeilla vanhoja keinoja uudelleen! Teki hyvät vaihdot laudan kanssa, kun joutui siirtämään etujalkoja kunnolla.

Ei kommentteja: