torstai 22. joulukuuta 2011

Hallilla

Hannan kanssa hallilla.

Tupla aloitti häiriöillä sivulla. Ei saanut Hanna maahan eikä oikein muutekaan korvakaan heilahtanut. Seuraamisessa jatkettiin samaa teemaa, vähän häiriintyi, mutta hyvin tsemppas. Tämä paranee! Sitten seuraamista kainalolla muutamia settejä.

Idari. Asennot oikein, mutta taas toisen takajalan heilautus ekassa seisomisessa. Toinen olikin sitten jo todella hyvä. Namipalkkaa jätöistä ja paikallaan pysymisestä.

Luoksetuloa kierrolla. MOlemmat stopit kovasta vauhdista, ei ihan niin hyvät kuin osaa. Sain hyvin kiertoon vauhtia ja se näkyy sitten stoppien tekniikassa... Myös yksi luoksetulo suorana, meinasi haistella, mutta ei tainnut ehtiä, kun jo sai palautteen.

Ruutuun merkiltä vasempaan, pallo valmiina. Yhden kerran piti taas luistaa kunnon merkistä, toistokäskyllä teki hyvin merkin ja pääsi hämykäskyjen jälkeen ruutuun.

Toinen setti kisamaisesti ja vasta tunnarista palkka:
hyppynouto, siisti ja ihan hyvä suoritus. Malttoi odottaa viereen käskyä.
Ohjattu vasen, tosi siisti ja malttoi niinikään odottaa viereen käskyä.
Kaukot kisamatkalta, mutta Hanna laittoi lankun aina etujalkojen taakse, kun tuli seisominen. Teki hyvät vaihdot ja lankulla saatiin myös se back onnistumaan!
Tästä sitten tunnariin, selkeästi oli hyvin vire noussut ja kieli roikkui! Tunnari ihan ok suoritus, yhtä piti nenällä pyöräyttää, mutta muutoin ihan jees. Ei purrut tuonnissa ja edelleen malttoi odottaa viereen käskyä! PALKKA!

Se oli hyvä setti! Kiitos jälleen kerran Hannalle :-).

Ei kommentteja: