tiistai 13. joulukuuta 2011

Pihastelua

Pihassa pienet puuhastelut, jotka alkoivat kyllä huonosti, mutta jatkui paremmin :-).

Aloitin tunnarilla. Ja kas kas.. väärähän sieltä tuli. Että tämä liike on kyllä ailahteleva.. ei saisi olla. Uusinnalla toi oman, mutta vieläkin lääppi vääriä. Vielä kertaalleen uusinta ja nyt toi jo rauhallisella haistelulla omansa - tästä ansaitsi palkan.

Sitten kainaloa. Eli seuraamista. Vitsit, ihan niinkuin se oikeasti menisi parempaan suuntaan. Nyt muutamia pompahteluja, mutta muuten kontakti oli hyvä eikä painanut. No, tässä on aina tämä pihalisä.  Tein pääsääntöisesti käännöksiä, joista hyvistä palkka sekä muutamia liikkeelle lähtöjä.

Sitten kaukot. Tää on niiiiin hienoa, että saan pihassa ihan täydellisiä vaihtoja aikaan! Vielä jonain päivänä ehkä se onnistuu muuallakin! Takapalkka. Ei vieläkään ihan kisamatka, mutta matkaa voisi nyt säännöllisesti pidentää - pihassa :-).

Luoksetulon stoppeja kierrolla sekä pallohetsauksella. Stoppia kuunteli hyvin ja jäi hienot jarrutusjäljet lumisohjoon :-). Maahanmenoakin kuunteli, mutta ei pystynyt heittäytymään ihan maahan asti, kun pallo pirulainen oli mulla näkyvillä. Taidettiin joutua tekemään kolme toistoa, ennenkuin meni kunnolla maahan asti.

Idarin jääviä, erityisesti sitä tasan tarkkaan paikoillaan pysymistä. Nyt pysyi hyvin, istumisesta meinasi nytkähtää seuraamaan mukaan, mutta hoksasi, ettei käskyä tullutkaan.

Eilen löysin tosi helpon ja omia läskejä säästävän ulkoitustavan Tuplalle (Viskille tämä ei oikein tehonnut); seiso pallo kädessä keskellä peltoa ja pyöri paikoillaan! Hyvin juoksee, ensin lähempänä ja pikku hiljaa ympyrää juoksija katoaa lähes horisonttiin :-D. 

Ei kommentteja: