perjantai 9. syyskuuta 2011

Ihan snadisti..

Nyt kun en ole saanut Hannasta treeniseuraa, olen ollut kovin laiska ja epäsosiaalinen enkä etsinyt muualtakaan kimppatreenejä. Näin ollen on tullut vain pihasteltua, onneksi huomenna päästään jälkimetsään (jos vielä illan pimetessä siellä nähdään jotain :-o). Näillä sitten mennään sunnuntain kokeeseen :-). Ainiin - ja mikä hienointa, ensi viikolla sekä lauantaina että sunnuntaina on jälkikisat!! Toisaalta se on tosi rankkaa, ainakin itselle ja Veikalle, mutta no, yritetään nyt edes yksi koulari saada tälle vuodelle. Se olisi hyvä lähtö ensi vuoden sm-kisoja ajatellen.

tänäänkin pihassa tunnari. Kaikki kapulat, oma nyt piilotettuna lehtien alle. Alla palkkaamatonta seuraamista. Tosi siisti haistelu ja mikä hassuinta, suorastaan laukkasi oman kanssa tuonnin!

Seuraamista on tehty tänään pariinkin kertaan. Välillä on vähän rauhallisempaa, yleensä ei.. Nyt tosiaan teki tänäänkin hitaassa ihan törkeän ylityöskentelyn taakse... lähes kompastuin, kun työntää niin paljon itseänsä jalkoihini. En tiedä minkä signaalin se nyt luulee kääntymiseksi.

Idarin asennot vain kertaalleen namilla palkaten.

Ohjattu kertaalleen, vasen. Nyt ei näkynyt reunakapulat, vain keskikapula. Mutta jee - toi silti hienosti vasemman! Ja melkein suora luovutuskin ;-). Täysi sivulle siirtyminen, jopa ehkä pikkuisen ylikin.

Kaukoja ja kaukoja ja kaukoja. Tai sitä peruuta-käskyä on jumpattu. Ei siinä ole mitään tapahtunut, läheltä tekee, kaukaa ei. Luultavasti sunnuntaina se tarjoaa kaikkiin vaihtoihin tota peruuta-juttua :-D.

Ruudunkin olisin tehnyt, mutta pojat olivat valloittaneet autoillansa mun nurtsipläntin, joten se jäi tekemättä.

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ootahan vaan, kunhan päästään NOM:ien yli ja sen pienen lepoloman - niin sitten taas reenataan!!

PiaP kirjoitti...

Toivottavasti se ei ole se tarjottu puolen vuoden tauko ;-).

Heidi kirjoitti...

Kuulkaas treenikaverit rakkaat, ne ennustaa jotain tosi kylmää ja pitkää talvea :-(

PiaP kirjoitti...

Noooh, me tokoillaan sit :-p. Ja ehkä saan Hannaa vähän sellaisiin pikku pikku hakutreeneihinkin mukaan.

Hanna kirjoitti...

Ei ole juu puolen vuoden treenitauko - ei! ..ja Harri seisoo tässä seläntakana ;)