keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Pihastelut

Aloitin seuraamisella. Voi voi, levotonta ja nyt painoikin tosi huolella. Rauhoittui vasta pidemmän pätkän jälkeen. Nyt hitaassa työsti koko ajan yli jalkojeni taakse, ikäänkuin haki käännöstä vasempaan. Mistä toikin nyt on taas tullut. Juoksussa on nyt ehkä (?) unohtanut napsimisen. SEuraamisessa en ole palkannut enää aikoihin lelulla, namia joskus ja jouluna, mutta yleensä vain suullinen kehu.. Jatkan edelleen tätä, katsotaan johtaako se a) huonompaan (onko mahdollista?) b) parempaan c) ei mihinkään.

Idaria, käännöksiä ja asentoja. Nyt seisominen istumiseksi. Hmm.. outoa. Tai no, näitä vaan sattuu ja tapahtuu. Uusinnalla tietty oikein. Kuten muutkin asennot. Myös paikallaan pysymistä.


OHjattu, kapulat valmiina. Oikea, aika kivasti kaikkineen. Inasen vajaa avusta huolimatta luovutus, jonka jouduin korjaamaan. Tästä vain suullinen kehu.

Tunnari valmiiksi tehynä ja uusilla kapuloilla (ei nyt muiden hajuja, kun ei oikein ollut liikkuroijia :-)). Itse tunnari ihan ok,  mutta meni taas kapuloille ruudun kautta :-O. Kiva... Eikä ruutu ollut nyt edes niin lähellä kuin viimeksi. Toki ei nähnyt kapuloiden vientiä eikä mitään tunnariin liittyvää, mutta noin keskimäärin tunnarin pitäisi löytyä sieltä suoraan edestä eikä vasemmalta viistosta...

Ruutu, merkin kanssa nyt vähän jahkattiin, kun Tuplan mielestä riitti merkin vieressä olemminen. Mun mielestä se ei ole se paikka mitä opetettu... No, päästiin yhteisymmärrykseen. Ruutuun meno hyvä. Palkkasin siellä seisomisesta..

Kaukoja. Tänään teki yllättäen taas kisamatkalta kaikki muut vaihdot hyvin paitsi sitä yhtä jota sitten myös jumpattiin paljon erikseen. Kuten ollaan tehty nyt lähes joka päivä. Se alkuajan tekniikka virhe on kyllä sitkeässä ja kun on saanut sitä toistaa melko pitkään niin korjaaminen tuntuu kyllä toivottomalta.

Lopuksi vielä vähän kierroilla stoppia ja maahanmenoa. Stoppi ei ollut niin terävä, kun voisi olla. Uusinnallaakaan ei ihan sellainen kunnon voimastoppi. Höh.

Ei kommentteja: