lauantai 10. syyskuuta 2011

jälkipuuhaa

Tämän päivän jälki oli 1,2 kilsaa pitkä (tosin mun tracker sanoi 2,58, mutta veikkaan että se oli hieman harhaantunut :-p) ja kaksi tuntia vanha, luonnollisesti. Kuusi keppiä tällä kertaa ja janalta lähtö vasempaan, joka on meille se helppo suunta. Jälkien vanhetessa ei viitsitty tehdä esineruutua, kun vettä tuli välillä ihan kiitettävästi ja lasten kanssa piti taas hieman mennä tilanteen mukaan.

Jana menikin hyvin, samoin eka keppi nousi hyvin. Tältä kepiltä lähtö oli taas katastrofi, pääsi märkä liina käsistä läpi ja koira singahti johonkin avaruuteen :-///. Ja tässä tapahtuikin sitten jotain ihmeellistä, ilmeisesti hukkasi jäljen, surffasi edes takaisin yhtä metsätien polkua ja etsi ja etsi. Soitin Hannalle kysyäkseni, että mihin meidän oikeasti pitäisi mennä. No, itsekseen se Tupla sitten yhtäkkiä puhelun aikana näytti siltä, että nyt oltas taas jäljellä ja siitä se kakkoskeppikin nousi. Ilmeisesti kuitenkin yksi terävä kulma siinä missattiin, vaikka jotenkin ne meidän sport trackerin kaaviot näytti kyllä samanlaisilta pl. surffailu edes takaisin polulla?! No, jotain kummallista siinä tapahtui. Kolmos keppi nousi hyvin, sitten tultiin sellaiselle isolle märähkölle "sammalaukealle" ja siinä oli Tuplalla kyllä vaikeaa. Jäljesti hyvin siksakaten ja sinne jäi neloskeppi :-(((. Ei mitään tietoa mihin kohtaan jäi. Yhtä suppilovahvero kohtaa se haisteli hyvin tarkkaan pitkän tovin, mutta ei siinä keppiä ollut. Vitonen ja kutonen nousivat kiltisti. Tuossa loppupätkällä oli ihan hauska "testi" Tumpulle, siinä oli neljä autoa koirineen ja ihmisineen tekemässä pikku jälkihommia tien toisella puolen, ja jälki kulki aika läheltä heitä sekä siinä meille vaikeassa esineruutupohjassa (johon on pitänyt joka kerta käydä myös merkkaamassa) .... Eikö Tuplan ollut AIVAN pakko sen verran rekisteröidä muut koirat tai sitten se esineruudun pohja, että jäljestyksen lomassa oli pokkana vain nostettava yhteen kuuseen koipea :-OO. Ihan vain kertoakseen, että Minä Kävin Täällä...

Ei missään tapauksessa huippusuoritus. JOtenkin oli paljon vaikeuksia matkassa ja kulmatkin menivät tänään kyllä tavallista pidemmäksi.. No, elämä on. Sanotaan :-o.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Uskoisin että siinä ekalla kulmalla harhauduitte - tai Tupla ehkä ihan jäljestikin, harhaantui ehkä harhajäljistä polulla? - suht lähelle terävää, mistä Tupla sitten nappasi sen jäljen oikein ja sai hienosti kepin palkaksi setvittyään avaruusmatkansa takaisin maailman kartalle ;) Hyviä, opettavaisia jälkiä - uskoisin!

Anonyymi kirjoitti...

Yhtä vaikeeta kun veljellänsä viime su, mutta pitää kai olla tyytyväinen, että nuoret koiramme omaavat hyvän toimintakyvyn ja tuovat meidät loppuun:-)

t.Tarja

PiaP kirjoitti...

Toi on kyllä totta mitä sanotte! Eikä Tupla kyllä vielä ole mitenkään niin taitava, etteikö se esim. pahoista harhoista sekaantuis. Yksittäiset harhat jo sujuu, mutta jos on enemmän jälkiä niin sukkana kyllä sekoilee - ja sekoilee kyllä joskus muutenkin :-p