perjantai 1. heinäkuuta 2011

Lahti ja väärä tunnari!!

Siinähän ne otsikossa tärkeimmät. Eli käytiin Lahdessa Katin kanssa treenaamassa. Treeniseurana meillä oli Heidi, Oili, Tarja ja Arja. Kiitos kaikille, että sain hengailla kentän laidalla vaunujen kanssa ja treenatakin :-). Pikku mies olikin taas varsin leppoisa matkaseuralainen, ei oikeastaan ääntäkään päästänyt (lukuunottamatta sitä aivastusta) automatkoilla ja kentän laidallakin jaksoi vielä olla vallan leppoisalla tuulella. Ihme, että seuraava yökin nukuttiin!

Mitähän Tupla treenas.. no sen ainakin muistan, että yrityksistäni huolimatta unohdin sitten kuitenkin pyytää sen paikalla istumisen, joten se jäi tekemättä..

Tupla aloitti ohjatulla. Merkin takana pallo, jota ei tajunnut :-). Ohjattu itsessään nyt suunnan osalta ok, tosin olikin se helpompi oikea.

Sitten ruutu, nyt hoksas merkin takana olevan pallonkin - älykäs poika :-). Ruutuun sujahti taas takaa yli, ilman stoppi-käskyä, mutta korjasi kyllä ruutuun sisään. Tosi helposti nyt taas menee takaa yli, kun en huuda stoppia. Mä en haluaisi siis, että tekee niin, mutta toki jos vaihtoehtona on takaa yli tai edestä vajaa niin valitsen tuon ensimmäisen :-D.

Vielä hyppy metallilla, siinä ei sen ihmeempiä. Paitsi kommenttia siitä, että voisi yrittää saada Tuplan perusasentoa tuossa hyppynoudossa paremmaksi. Istuu näennäisesti, mutta on koko ajan ajatuksissa jo menossa. Voisin varmaankin kokeilla sitä, että heitän kapulaa enkä päästäkkään noutaan vaan palkkaan istumisesta. Kai sitä joskus nuorena on tehty (nythän noi ovat jo ikäloppuja), mutta ei kyllä aikoihin. Samoin kommenttia tuli jälleen siitä merkille varastamisesta, jota en itse kyllä huomaa, mutta yleensä aina siitä huomautetaan, kun treenaan jossain vieraissa paikoissa.. Ja joo, kyllä se varmasti varastaa. Halpaanhan se menee edelleenkin silloin tällöin merkille lähetyksessä, kun antaa jonkun väärän käskysanan jne. Täytyisi vaan tehdä huokailuharjoituksia säännöllisesti :-).

Seuraamista. Täytyykin testailla sitä vasemmalle pyörimisvinkkiä, jossa pidetään fokus siinä, että pää pysyisi ylhäällä!

Toinen setti alkoi tunnarilla, jossa sitten tulikin pitkästä aikaa väärä :-/. Tylsää. En tiedä miksi, mutta kokeilla voisi joskus sitä uudelleen, että aloittaa toisen setin tunnarilla - johtuiko siitä vai mistä? Mulla oli myös Heidin kapulat, ja tuli mieleen että tein viime viikolla Heidille tunnarin sen omilla kapuloilla, mutta kyllähän koiran pitäisi tarkempi olla. No, onhan näitä vääriä tullut aina silloin tällöin, välillä enemmän ja välillä vähemmän... Piilotetaanpa nyt omaa taas ja tehdään varmuutta... Niin, kun otin kokonaan liikkeen uusiksi, tuli toki oikea, mutta todella hitaalla palautuksella. Olen ajatellut, että tottakai "jäähylle" joutuminen väärän tuomisesta on tämän aiheuttanut, mutta liekö sittenkin paikoittaista sukuvikaa (siihen on hyvä vedota näissä epäonnisissa asioissa) :-D. No, en edelleenkään tee palautukselle vielä mitään.

Sitten vielä kaukoja ja erityisesti peruuta-juttua. Kokeilin lelua edessä, nyt niin että oli muutaman metrin päässä koirasta. Tosin sillä nyt on sekin vaikutus, että painopiste tulee enemmän eteen ja itseasiassa tuossa peruuta-jutussa se täytyisi juuri olla takana. Hmm... joo, jatketaan!

Ei kommentteja: