keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Tokoa

Tänään aamusta tokottelut. Kyllä oli taas ohi ajavilla autoilijoilla ihmettelimistä, sen verran oli kenturalla lapsia ja tavaraa pitkin poikin...

Tupla aloitti seuraamisella. Ei mitään uutta kerrottavaa...

Sitten idari. Asennot oikein, seuraaminen vallan huonon tuntuista, käännöksissä taas puski päälle mitä ei nyt ihan pariin viime kertaan ole tehnyt :-/. Seisomista vielä häiriöllä, että pysyy varmasti paikoillaan. Pakkohan sitä toista takajalkaa oli liikuttaa, joten siitä huomautus tyyliin "takajalkasi on tässä ja sitä ei liikuteta"!

Ruutu hyvin, paitsi merkillä taas tosi kaukana. Nyt pitänee ottaa merkkiä pari kertaa niin, että merkillä on pallo. On taas lurahtanut tosi kauaksi taakse.

Ohjattu vasen. Nyt oli hyvä (paitsi merkki, joka sekin takana), olin ihan lähellä merkkiä ja lähti vasempaan kaarelle, katsoi keskikapulaa ja jatkoi matkaansa kuitenkin vasempaan. Hyvä homma.

Toisessa setissä metalli taakse-käskyn muistutuksella. Hyvin.

Sitten tunnari. Laitoin leluja ja kapuloita ympärille. Ekalla yrittämällä toi oman lempipallonsa ja luovutti sen mulle korrektisti :-D. Sanoin nätisti, että nyt menit kyllä halpaan. Uusinnalla edelleen teki mieli mennä sille samalle pallolle, mutta muisti itsenäisesti, että ei ei ei.. ja teki ihan nätin tunnarin :-).

Loppuun vähän kaukojumppaa.

Ei kommentteja: