maanantai 27. kesäkuuta 2011

Pihatokot

Tänään pihassa kaikki muut liikkeet paitsi paikalla olot ja hyppy.

Seuraamisessa vain käännöksiä, askeleita ja paljon lyhyitä askel-käännös-seis -juttuja. Oli tarkkana! Alkuun meinasi taas napsia, mutta siitä reilu huomautus ja sitten lähti taas sujumaan. Nyt vain nami palkkaa. Pakissa haukahti iloisesti, tästä taas huomautus ja uusinnat alkoivat sujua - jopa oikeasti pakitti..

Ohjattu Oilin vinkin mukaisesti. Oikea taas ok, mutta vasemmalla ihan samaa kaavaa - lähtee vasempaan ja kaartaa keskelle. Nyt kauhea voivottelu, kun noin tyhmä oli, että lähtee keskikapulaa kohden ja otin takaisin merkille. Uusinnalla hyvä kaari vasempaan.

Ruutu, merkillä lintsas ruudun puolelle - sitä uusittiin. Ja sitten ruutuun törkeän lujaa, stoppiin reagointi huono. Otin uusiksi ja nyt oli hyvä paikka ja reagointi. Lisäksi paikan hakuja läheltä - nämä hyvin.

Ohjatun ja ruudun juoksemisen jälkeen oli hyvä tehdä tunnari. Piilotin oman ja siihen ympärille reilusti kapuloita, leluja, ohjatun kapulat. Pallo meinasi vetää puoleensa pirusti, mutta hyvin teki ilman lisäapuja töitä ja toi siististi oman - olipa se iloista :-D.

Luoksetulon stopit kiertämällä. Nyt stoppenissa kääntyi tosi rajusti taas taakse - tämä uusiksi ja nyt ok.

Idarista vain seisomiseen terävyyttä nopeammalla kävelyllä ja lisäksi eka stoppi pallo palkalla. Uusintakin tuntui hyvältä - en tiedä mitä se oikeasti oli...

Kaukoissa lauta edessä. Sillä se nyt pakittaa tosi reilusti taaksepäin, mutta etujalkojen edessä toi lauta ei auta varsinaisesti tohon peruuttamiseen. Eli pitäisi varmaan sittenkin pitää se etujalkojen takana, että joutuisi ainakin siinä liikkeessä liikuttamaan reilusti etujalkoja laudan yli. No, testaillaan.

Ei kommentteja: