sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kivat treenit huipussa seurassa

Lähes koko Suomen maajoukkue, tokon siis, oli saapunut Pirkkalaan yhteistreeneihin. Kati oli järjestänyt Haikan hyvän nurtsikentän treenipaikaksi ja mekin päästiin mukaan! Neljässä kehässä tehtiin suorituksia ja Tuplakin oli ihan pätevä eikä edes huomannut muiden suorituksia.

Ensin paikalla makuu. Kehään mennessä tupla oli levoton, en tiedä yrittikö se pongata Elinaa, Njodia vai muutenko vaan häröili?Makuu ok, alas ja ylös näpäkästi.

Istumisessa haisteli jotain, kielsin sitä piilosta ja rontti meni siitä maihin. Höh. Toivottavasti ei tule tavaksi :-O.

Itse liikkeissä Oili liikkuroi meitä (myös vauvaa :-)). Ensin luoksetulo. Hyvät stopit! Loppuosa myös siisti. Lisäksi vielä suora vauhtiluoksari.

Metalli ja hyppy oli myös siisti, noston olisi voinut tehdä kyllä vieläkin nätimmin.

Sitten toiseen kehään ja siinä ensin ruutu. En huutanut nyt eturajalla stoppia, joten sinnehän se kääntyi ruudun taakse ja jäi seisomaan ruudun ja kehänauhan väliin, korjasi itse oikeaan paikkaan. Loppuosa ok, käytin käsiapua, että tulee sivulle nätisti.

OHjattu - taas keskikapulalle.... Perk... Oililta tähän hyvä treeni: jään itse merkin eteen seisomaan ja heti torun, jos kääntyy keskikapulalle. Ja lisäksi jos pyydän pysähtymään (niinkuin olen tehnyt), eikä pysähdy niin silloin viedään se stoppi paikkaan ja sanotaan ,että kuuntelet ja tottelet.

Tunnari oli hyvä - normi kisamäärä ja vieressä tehtiin ruutua... Mutta palautuskin oli ok!

Idarissa hyvä vinkki mun vauhtiin, joka on kuulema muussakin hidas kuin istumisessa-.  Kun kävelen nopeammin näyttäisi seisominenkin paremmelta :-). Tätäkin testaillaan.

Seuraaminen ei ollut tänään Tuplalta niin huonoa.. Oikeastaan se oli aika rauhallinen ja kohtuu hyvä. Vähän jäi juoksun käännöksessä ja siinä myös kontakti petti. Hmm.. muuten se oli aika kivaa. Kotipihatreeni namilla jatkuu!! Ja nyt oli hyvä, että seuruu oli vasta loppupuolella, ehkä koiran pahin humpuuttelu oli jo ohi??

LOpuksi vielä kaukoja kehien ulkopuolella. Lautatreeniä voisi jatkaa. Oili sanoi tehneensä niin, että aina jos lautaan osui, hän "voivotteli" äänekkäästi. Tämä ei ole Tuplaan nuorempana tehonnut, mutta musta tuntuu, että voisin nyt määrätietoisemmin alkaa tuota tehdä - sekä lautaa että voivottelua. Testaan.

Olipa hyvät treenit!!! Kiitos että saatiin olla mukana, toinen kierros jätettiin suosiolla väliin ja lähdettiin vauvan kanssa kotiin vielä "hyvän sään aikana"..

Ei kommentteja: