maanantai 6. kesäkuuta 2011

Ja tokotusta

Aamulla heti tikkana Hannan ja lasten kanssa tokottamaan jäähallin nurtsille. Tänään mukana oli enempi ja vähempi kiukkuisia lapsia, no hermojen hallintaahan se tämäkin ;-).

Tupla aloitti luoksetulolla. Stopista heitin pallon, tämä on nyt hyvällä mallilla. Sitten stopista suora luoksetulo, ok. Ja sen jälkeen vielä stopista maahanmeno, joka ei ollut niin hyvä kuin voisi olla. Mutta kas, palkkasin kuitenkin namilla... Loppuosa ok,  viereen siirtyminen jalkatönäisyllä, että tulee loppuun asti.

Sitten idari Hanna käskytti. Ensin vain seuraamista, joka on ihan hanurista. Kulmissa ei tee töitä ja tulee ihme törmäystä. Täytyy harjoitella nyt tuota kulmakäytöstä vielä pihassa useaan otteeseen. Asennot sei-is-maa oli ihan vissiin hyvät, avuilla paikoillaan pysyminen.

Tauko ja sen jälkeen ohjattu. Taas se hankala vasen, nyt ruutu samalla puolen ja hämymerkkejä edessä. Merkille taas ryysi, oli ajatus kapuloissa, mutta sain kuitenkin kelvollisen merkin aikaan. Vasen haku onnistui vaikka ruutu meinasi vetää puoleensa. Hyvä! Loppuasentokin melko suora (näitä en nyt ehdi kyllä hinkata ennen sm-kisoja, joten jää ensi vuodelle :-p), ja viereen taas jalka-avulla. Uudelleen vielä merkkiä palkaten, jotta pysyy paikoillaan ja tekee kelvollisen merkin.

Ohjatun jälkeen kaukoja. Pikku häiriköintiä Hannasta, lapsista ja vaunuista, mutta nyt teki oikeastaan varsin kelvollisia vaihtoja. En ollut aivan täyden matkan verran, mutta tulipa nyt onnistuneita vaihtoja.

Tauko ja sen jälkeen vielä ruutu. Merkki hyvä ja siitä hämymerkkien läpi ruutuun, jossa pallo. Sen jälkeen vielä merkkiä uudelleen, josta palkkaa. Ja loppuosa erikseen. Loppuosa oli siisti.

Lopuksi tunnari. Jes, kellotaulu, oliko klo kolmessa oma ja hyvin rauhallisesti ja maltillisesti haisteli. Tämä oli hyvä!

Ei kommentteja: