tiistai 7. kesäkuuta 2011

Yrittipantaa ja tokotusta

Ostin tänään yrttipunkkipannat koirille. Hitto ne haisee. Oli pakko ottaa Tuplaltakin pois, koska koko koira haisee niin vahvasti jollekin ihme yrtille, että ei takuulla pystyisi tunnaria suorittaan..Joten, laitamme sm-kisojen jälkeen pannan...

Tänään Pirkkahallilla pk-tottistelemassa ja vähän tokottamassa. Saatiin mieluisa vieras, kun Pekka oli Tampereella ja tuli piipahtamaan treeneissämme. Tupla otti Veikan parina pk.ta. Ensin seuraamista, aika hyvän tuntuista vaikka kyllä se pää taas dyykkas jossain käännöksissä. Muutenkin vasempaan käännöksissä ei työstänyt yhtään vaan meinasi jälleen mennä törmäilyksi. Näitä on nyt pihassa otettu, mutta ei tunnu auttavan.

Jääviä en tehnyt vaan otin vain noudot, jotka sinällään ihan mallikkaat. Tosin hyppyesteellä tapahtui jotain kummallista, Tupla ei nähnyt kapulaa (??? vai yrttipantako sekoitti eikä haistanut tai jotain...) ??? Etsi ja pyöri, mutta löysi lopulta. Hyvin kummallinen teko. No, en jää sitä miettimään.

Sitten tokotusta, vauva heräsi ja oli niiiiiiiiiin kiukkuinen ettei auttanut enää muu kuin tissihuikat. Joten tokosetti jäi vähän vajavaiseksi ja hätäiseksi... Mutta ensin ohjatun vasen puoli, merkkijono + ruutu hämynä ja Tupla sekoili ihan huolella. Nyt merkki hyvä, mutta lähti vasen tuo -käskyllä merkeille ja luoja tietää mihin. No, harjoiteltiin sitten ohjausta sillä viisiin... Onnistuihan se kapulan tuominen, mutta käskyjä kyllä taisi mennä vähän enemmän kuin piti.. Pekan mielestä hyvä harjoitus, mutta mua kyllä vähän ahdistaa toi vasen puoli ohjatussa. Se ei toimi.

Sitten ruutuun, merkki hyvä ja ruutuun menossa se teki jonkun kumman hypähdyksen ruudussa, en antanut stop käskyä, mutta siinä se seisoi sitten ihan oikealla paikalla ruudussa. Tämä oli vähän kummallinen... mutta ei auttanut muu kuin mennä tissituokiolle.

Tuokion jälkeen otin vielä kaukoja siten, että ihmisiä oli Tuplan takana ja taisi siinä vähän lapsiakin pyöriä. Ei häirinnyt ja teki itseasiassa hyvät vaihdot kisamatkalta. Oho!

Kaukojen jälkeen vielä otin idarin Pekan liikkuroimana. Ensin taas vain seuraamista, nyt käännökset jo paremmat. Sitten jäävät sei - maa - is, oikein ja kuulema ihan varman näköisesti. Tosin Pekkakin huomasi istumisen rytminvaihdoksen. Sanoinkin, että pakko tehdä se myös lauantaina, koska Tupla on niin vahvasti siihen fiksoitunut ja kun taas alkoi sekoittaa jääviä, on pakko varmistella  (yök - inhoan tuota ...) oikea asento.

2 kommenttia:

riitta kirjoitti...

Yrttipantoja on kahdenalista; toiset haisee ihan sikamaisen voimakkaalle ja pahalle (joskus ostin ja heitin saman tien roskiin..) ja toinen taas on hajultaan paljon miedompi eikä ole ainakaan mun koirien nenätyötä haitannu yhtään :)

PiaP kirjoitti...

Okei, mulla on nyt se huonompi versio sitte. Oli pakko tosiaan riisua se Tuplalta pois. Mutta kylläpä sen kait lauantain jälkeen taas voi laittaa :-).