sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Tokokisakatsomossa

Kävin katsomassa Hannan ja Huin voittajan tokokokeen tänään Ikaalisissa. Ja samalla tietty pikku treeni Tuplalle.

Ensin luoksetulo, ihan vain suora vauhtiluoksetulo. Jees.

Ohjattu, oikea. Hanna liikkuroi. Hyvä merkki, hyvä kapulan nosto, vino tuonti.

Sitten tunnari, ympyrä ja vähän enemmän kapuloita kuin normaalikisamäärä. Oma klo 11. Ja perkele, potkasi mennessään omansa, kun meni ihan liian lujaa kapuloille. Luulen, että oli matkalla pidemmälle, kun kapulat eivät oikein näkyneet nurtsilla. Selityksiä. No, nosti kuitenkin omansa ja toikin vauhdikkaasti, mutta että taasko pitää alkaa niitä potkia!! Otin uudelleen, nyt huomautin, että siististi kapuloille. Tämä onnistui nyt paljon paremmin.

Lopuksi  kaukoja, jossa taas surkeata vääntöä. Hanna seisoi vieressä, silti tunki vinoon ja teki huonoja vaihtoja. Arrgggh.

Ja sitten jouduin vielä vääntämään ihan suorastaan kättä Tuplan kanssa, että jääkö se mammimaan paikoilleen, kun Hui tekee tunnaria vai eikö jää. Tupla oli todellakin sitä mieltä, että ei jää ja minä todellaKIN eri mieltä. Lopputulos oli mulle 1-0, mutta eipä ollut kaukana reiät kädessäkään... Aika tiukka setä.

Palkkaamattomuutta pitäisi nyt tehdä säännöllisesti. Vauhtia on ihan siinä ja siinä etteikö ole koko ajan liikaa - siis tarkoitan tietysti hallitsemattomasti liikaa. Täytyy nyt yrittää ihan aidosti ottaa palkkaamattomus mukaan enemmän kuin satunnaisena "herkkuna".

Ei kommentteja: