lauantai 14. toukokuuta 2011

Päivän pihajutut

Ihan ensin onnnnnnea Huille ja Hannalle - erityisesti 93 pisteen Heikkosen arvostelmista tottispisteistä + extrakehuista!!!! Kova työ alkaa nyt tuoda hedelmää :-). Niin, ja maastostakin 182p, joten ykköstulos ja viittä vaille KVA!!

Tuplalle tänään pihassa vähän palkkaamattomuutta. Ensin luoksetulo "kisamaisesti" ja nyt on pakko sanoa, että ihan äärimmäisen hieno.

Sen jälkeen "kisamaisesti" ruutu, merkki heti huono - jäi taas vajaaksi ruudun puolelta. Ruudussa topin jälkeen vaihtoi kerran paikkaa, en ole ihan varma etteikö kuullut toppia vai mitä tapahtui? Loppuosa tuntui ok.lta.

Tuosta sitten suoraan tunnariin, jonka tein jo aiemmin valmiiksi. Kapuloita 15 ympyrässä, oma siellä n. klo 9:ssä. Haisteli ja haisteli, mutta ei reagoinut omaan sen paremmin kuin muuhunkaan. Haisteli omankin yli useamman kerran? En osaa sanoa miksi? Voiko muka se vaikuttaa että tunnari oli hetken valmiina - ei luulisi??? No, pelastin Tuplan pälkähästä ja siitä, että malttoi kuitenkin useaan kertaan haistella koskematta mihinkään ja tehtiin uusi tunnari. Nyt nosti omansa hyvän haistelukierroksen jälkeen. Ja toikin nätisti, myös viereen ok. Siitä sai sitten palkan.

Vielä kertaalleen ruutu, jossa nyt reagoi stoppiin. Mutta jännittävästi nyt sitten molemmilla kerroilla kääntyi tänään eri kautta ruutuun kuin normaalisti. Hmm... jännittävyyttä, kun ei tiedä enää yhtään mitä kautta se ruutuun suoriutuu...

Ohjattu. Merkki ok, vasen haku, muuten hyvä mutta meni taaaas rumasti kapulalle - tästä moitin. Otettiin uusiksi ja kuvitteli nyt sitten vissiin ettei vasenta saakkaan hakea, kun yritti keskimmäiselle ja sitten johonkin hornan tuuttiin... Voi kiesus tämä liike on nyt kyllä vähän sekaisin... No, saatiin se vasenkin sieltä kyllä sitten haettua. Oikeata en nyt sitten ottanut ollenkaan.

Lopuksi kaukoja, ei kisamatkalta, ehkä 10m. Eka vaihto maa-sei heti liian avoinaiseksi, siitä ei onnistu sei-is. Joten se uusiksi. Sen jälkeen pystyikin tekemään ihan ok vaihdot.

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :)
Jatketaan reenejä!