maanantai 16. toukokuuta 2011

Illan treenit

Hannan kanssa tokoteltiin -yllätys.

Tupla aloitti luoksetulolla. Hanna heitti stopista pallon taakse - hyvin toimiii! Maahanmenossa Hanna myös palkkasi, mutta tässä ns. takapalkkasysteemillä. Tää tuntuu nyt kyllä Tuplalle tosi hyvältä systeemiltä. Loppuosa myös ok

Ruutu. Tehtiin vaikea ruutu nurmikolle, alipienet punaiset merkit ja keltainen nauha ja pitkä nurtsi. Hyvä merkki Tuplalta, merkiltä ruutuun lähti johonkin "normisuuntaan", mutta ruutu oli pikkuisen hmm... vinossa :-).. mutta hyvin Tupla sen itse korjasi ja hyvä paikka, josta palkka. Ei tähän muuta.

Sitten ohjattua. Vasen haku. Merkki hyvä. Mutta sitten tämä vasen ei toimi taakse-käskyllä. Taakse-käskyllä ajatus on nyt niin paljon siinä takaa hakemisessa että kääntyy keskimmäiselle. Pakko tinkiä, sm-kisat on nyt liian lähellä. Oikealla puolen tämä toimii, mutta vasen on Tuplalle vielä liian vaikea. Uusinnalla annoin vain vasen -käskyn ilman taakse käskyä tai tuo käskyä ja nyt pystyy menemään vasempaan kapulaan, ja kiersi "väärältä" puolen, mutta nyt ei voi mitään.. Nosti kapulan nätisti ja se on toki tärkeintä. Ongelmana vasurissa on toki se, että merkiltä lähtö on liian kapea - se ei "pysty" menemään riittävän laajaa kaarta, että voisi mennä sitä kautta taakse ja nyt mä en yksinkertaisesti uskalla enempää tätä painostaa. Aputötteröllä saan tuon onnistuun, eli sitä voi toki jatkaa.. jos...

Sitten idari palkatta. Sei-is-maa, mutta teki istumisen ensin seisomiseksi. Korjasin, vaikka periaatteessa ei pitänyt, kun oli "kisamainen", mutta jotenkin sitä vaan korjas... Muut vissiin ok, kuten myös paikoillaan pysymiset.

Tunnari. En nähnyt yhtään missä kapulat olivat pitkän nurmikon seassa. Tuplakaan ei tainnut olla ihan varma, koska joutui niitä hetken etsimään. NOSTI väärää, toi oman. Kapulat olivat uudet, pitkä heinikko + palkkaamaton alla aiheutti heti ongelman = väärän noston. Tässä siis askarta kyllä vielä :-). Lisäksi huomasin tänään ja eilen, että kun liikkuri vie kapulat, Tupla hypähtää pyllyn mitan eteenpäin!! Tänään pääsin tähän puuttumaan perskarvoista...  Tehtiin vielä uusi tunnari siten, että heitin vain oman sinne nurtsin ja muiden kapuloiden sekaan, nyt oli ok.

Kaukot hyvät - merkki takajalan vieressä ja kapula edessä :-D. Pikku vermeet pitää olla, että pystyy tekeen oikein!

Toisessa setissä Tuplalle paikalla olo + ampuminen ja Huisku ja Hanna pallotteli + heitteli kapulaa. Jess, nyt oli oikein hyvä jopa ampumisessa. Lisäksi eteenmeno vähän kylmiltään ilman "suuntaa", mutta sinne se singahti. Palkka maahanmenosta, joka onnistui jälleen vasta toisella käskyllä.

Jees, kivat pienet treenit vaikkei ihan nappiin mennytkään. Jaaha... nyt sitten odotellaan oisko masuasukin laskeutumisaika huomenna - ainakin laskettu aika olisi!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä masuasukin kanssa! Toivotaan, ettei mene kovin paljon yli. Ilmoittele sitten kumpi tuli.

-Katja

JenniL kirjoitti...

Jahas, täällä ei ole ollut päivityksiä pariin päivään... Jokohan pian kuulemme vauvauutisia? ;) -jenni täällä vaan käy joka päivä kyttäämässä ;)