perjantai 1. huhtikuuta 2011

Treeniä!

TänäänKIN treenatttiin!

Tupla aloitti kierroilla, vähän stoppia ja maahanmenoa ja läpijuoksua. Siinä ei oikein mitään erityistä mainittavaa.

Sitten ruutu, ihan hieno merkki, mutta meinasi  vähän herpaantua odottaessaan ruutu-käskyä, joten tämä uusittiin. Taas hyvä merkki ja malttoi odottaa, jotta pääsi ruutuun ja suoraan pallolle. Sen jälkeen vielä uudelleen koko satsi siten, että olin itse lähempänä ruutua, että sain hyvän stopin ruutuun ilman taka-alueen ylitystä. Onnistui hienosti!

Sitten ohjattu. Oikea. Tehtiin ihan lähelle ruutua, keskikapula oli ruudussa. Ja sinnehän se Tupla lähti, tehtyään ensin hyvän merkin. Korjauksella lähti oikealle, mutta ei kapulalle vaan ruudun lähetysmerkille :-O. Vasta kokonaan uuden yrityksen jälkeen onnistui koko suoritus. Luulen, että sekin oli vaikeaa, että kapulat olivat hiekalla ja näin talven jäljiltä Tupla ei tainnut yhtään hahmottaa kapuloita. No, ei auta selitykset, pitäisi klaarata nämäkin :-).

Tunnari tämän jälkeen - oikein hienosti. Jopa niin hieno, että olin vähän epävarma tunnaria tuodessa, että oliko se varmasti oma. Oli se :-).

Huin treenattua Tupla otti vielä uuden setin, jossa ampuminen ja eteenmeno. Ampumisessa taas pieni reaktio ekaan, mutta toiseen ei mitään. Sen sijaan Tuplan mielestä Hanna ampujana olisi ollut tosi mielenkiintoinen ja seuraaminen oli tosi huonoa. En nyt silti puuttunut siihen, kun tarkoitus oli vain ampua... ja tämä meidän seuraaminen on nyt muutenkin aika vaikeaa, kun maha on jo kovin kovin iso. Mutta ampumista pitää pitää edelleen ohjelmistossa...

Eteenmenossa vain pallon heitto eteen riittävän kauaksi ja sitten lähetys seuraamisesta + perusasennosta pallolle. Luuulen, että tämä liike menee aika nopeasti jakeluun (+ tulee niitä kaikkia kivoja bc-ongelmia :-) )

Ihanaa, kun pääsi ja pystyi taas tälläiseen pikku pikku treeniin - kiitos Hanna!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaisiko ottaa tuota ampumista kuuri ilman tokoa...ns pentutyyliin "syötellään vaan namppoja"... Ainakin meillä aloitetaan ampumiset aina pentutyyliin, jos niissä ollut pieni tauko.

t.Tarja

PiaP kirjoitti...

Eikä mitään pentujuttuja :-D.