keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

JUHLAA!!!

Mä kävin tänään treenikentällä!! Ihan oikealla kentällä. Ja ihan oikeasti treenasin! Kiitos Heidille seurasta ja ennenkaikkea avusta, että saatiin ruutu rakennettua jne ;-). Tuplakin kiittää!

Ensin pitkältä matkalta vauhtiluoksetulo. No, ei siinä olisi kyllä tainnut stopit onnistuakaan, sen verran antoisasti juoksi!

Sitten ruutu. Ensin palkka hienosta merkistä. Sitten ruutuun lähetys ja minä yritin riittävän aikaisin karjaista stopin, että pysähtyisi ilman, että menee takaa pihalle. Ja se onnistui tosi hyvin. Vaaranahan tässä on tietty se, että alkaa ennakoida. Mutta toisaalta mun on vaan pakko alkaa opettaa tota "takaa ruudusta ensin pihalle" oikeasti pois.

Sitten ohjattu, jossa taas ensin kivasta merkistä palkka. Sitten vasen haku. Muuten hyvä, mutta ihan törkästi pelleili kapulan nostossa. Treenilistalle taas... Luovutus suora ja siisti, samoin sivulle siirtyi hyvin - tein "yli siirtymisen" sivulle.

Sitten vielä tunnari ihan normi liikkeenä, paitsi että mä menin puoleen väliin matkaa itse seisomaan. Rivissä kapulat ja heilautti jälleen tassullaan yhden kapulan rivistä pois, mutta reagoi oikein hyvin omaansa ja hyvä tuonti. Jeess!

Aronin treenin jälkeen Tupla pääsi kuuntelemaan seuraamisessa ampumista. Kaksi ekaa reagoi taas tyyliin "mitä helvettiä tapahtuu" ja kolmas meni jo ilman reagointia, josta palkka.

Sitten vielä eteenmenon alkeita. Ensin Heidi vei pallon kauaksi, mutta Tupla ei oikein hoksannut mistä on kyse :-). Sitten vietiin yhdessä ja jo hoksasi. Ehkä tätäkin pitäisi ottaa ohjelmistoon.

Jeee -olipa kivaa! Ja hyvin jaksoin juuri näin nopeat treenit. Mahdoton vessahätä tietysti oli, kun kotiin pääsin :-D

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Heidi kiittää niin kovasti pätevästä treenistä, aurinko paistoi ja koirat onnistui :-)