sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

tokottelua!!

Ja taas tokoteltiin - ihkua :-).

Tupla aloitti kaukoilla, kisamaisesti. Lapsia häiriönä ja toinen Hanna käskytti ja toinen Hanna koiran takana. Ja Tupla EI tehnyt ekaa sitt-käskyä! Oho! No, saatiinpa tässä jumitusta aikaan, jota ei kyllä juuri ole näkynyt. Hyvä muistutus siitä, että tuonne taakse voisi ensi kerrallakin ottaa häiriötä hillumaan. No, kokonaan liike uusiksi ja nyt vaihdot onnistui, paitsi jonkun vaihdon teki väärin, jonka korjasin - en muista mikä se oli. Lisäksi maasta -seisomaan tuli takaa askeleen eteen. Mutta peruutuksen teki oikein, tosin mä annoin vartaloavun. Tästä ei muutakuin kisapalkkaus.

Sitten tunnari, normi setti ja ympyrä. Oma taisi olla n. klo kolmessa. Meni siististi kapuloille ja aloitti tapansa mukaan ylhäältä ja siitä oikealle minusta katsottuna. Ja oli niin varma oman nosto, että mainiota! Tuonti olisi voinut olla nopeampi, mutta tuli se lopun laukalla ;-). Taisi vähän luovutuksessa purra. TÄysi sivulle siirtyminen, mutta mä käännyin alta pois, jotta tekee sen tosiaan paremmin. Jes. Tämä oli oikein hyvä!

Tämän jälkeen ohjattu. Taas  merkki ruudun kanssa samalla linjalla ja keskimmäinen kapula ruudussa. Haettiin oikea. Merkille meinasi jo mennä suoraan ruutuun, mutta kuunteli stoppia. Mutta tuo-käskyllä lähti sinne hemmetin ruutuun. Siitä ärräpäät ja sain pysähtymään ennenkuin nosti kapulaa. Uusinta yritelmällä muisti lähteä oikeaan, kun kerran niin sanotaan :-). Palkka heti kapulan nostosta.

Sitten ruutu. Ihan jees merkki. Hyvä ruutuun meno, oma stoppikäsky oli inasen myöhässä ja Tupla meni ruudun takaosaan, mutta korjasi itse paikan keskemmälle. Siitä kuittaus ja maahanmeno sekä loppuosa ihan jees. Pikkuisen oli ollut taas makuulla levoton, mutta ei haistellut. Loppuosa tuntui siistiltä.

Lopuksi pitkä luoksetulo suoraan palkkaan. Rauhallinen makuu ja ihan vauhdikas luoksetulo. Voisi itseasiassa välillä taas muistaa palkata heti lähdöstäkin, jotta saisi ihan heti alusta alkaen hyvän vauhdin. Eipä ole tullut tota tehtyä vähään aikaan ja siinä tietysti on aina sekin riski, että menee stopit sitten harakoiksi, jos on ajatus vain lelussa... mutta sellaista tasapainotteluahan tämä toko on.

Pienen huilauksen jälkeen Tupla pääsi vielä Veetin pariksi ilmoittautumaan ja ottamaan paikalla olon. Tupla on onneksi autuaan tietämätön pk-paikalla olosta, joten siinä ei mitään ongelmaa ollut. Palkkasin Veetin noudon jälkeen.

Kiitos Hannoille seurasta!

Ei kommentteja: