tiistai 26. huhtikuuta 2011

Tookooo

Haaviston kentällä tänään, jossa oli muutama muukin, joten edes pientä häiriötäkin saatiin aikaan. (Varsin eksoottista yrittää treenailla tällä hetkellä, mutta toisaalta olo on ihan yhtä eksoottinen kotonakin, joten samapa kai tuo missä sitä supistellaan. )

Tupla aloitti kaukoilla, kisamatka, pikku merkki jalkojen välissä pitämässä vaihdot paikoillaan. Aika hyvät!

Siitä sitten ohjattu. Oikea, pullo auttamassa tuo-taakse -ottoa. Merkki huono, meinasi mennä suoraan kapulalle, mutta korjasi itse ennen virhettä ja haki oikean paikan. Päästin hakemaan, hetken mietin että pitäisikö uusia, mutta en uusinut. Kapulan nosto supersuperhieno - juuri sellainen, kun sen haluaisin olevan! Palkka vauhdista. Uudelleen tämän jälkeen pelkkä merkki, nyt tietty hyvä.

Sitten vähän kierrolla noutoa, ihan vaan luovutusasentoa. Ihan ok ja vauhdikkaasti.

Tämän jälkeen kaikki tunnarikapulat kasalle ja kierron kautta tosi kovalla vauhdilla omaan. Ja kaksi kertaa toi väärän, etsi ja etsi ja etsi ja lopulta lopetti etsimisen ja nosti vaan jonkun. Tämä on juuri Tuplan heikkous tässä, kun on vauhtia + paljon kapuloita -ei malta. Vasta kolmannella onnistui. Saatiin tähän vielä extrahäiriötä, kun reipasääninen mies antoi omalle koiralleen ruudun käskyjä - hyvä häiriö! Tämmöisiä pitää saada lisää, erityisesti käskyllä Ruutu Tupla oli hieman sen näköinen, että jesss - sinne. Mutta ei kuitenkaan :-).

Toinen setti aloitettiin paikalla oloilla. Molemmat hyvin. Makuussa asetin sen suoraan lonkalle työntämällä - hyvin pysyi.

Sitten ruudun paikan hakua. Hyvin kaikki muut suunnat paitsi takaa n. metrin siirtymä on sille vaikea - ensin pitäisi tehdä muka joku kierto, ennenkuin voisi mennä ruutuun :-O. Sitten vielä merkki + ruutuun suoraan pallolle.

Luoksetulon stopit kierrättämällä. Stopit terävät. Nyt ennakoi kiertoa Hannan kohdalla - vaikkei Hanna edes tänään palkannut pallolla Tuplaa :-o.

Loppuun viereen - jumppaa, jossa pylly jäi taas laiskaksi ja täytyi antaa apuja, että saatiin suorat sivulle tulot. Ärsyttävä laiskaperse tässä sivulle tulossa :-O.

Kotipihassa olen nyt parina päivänä ampunut paikalla olossa, nyt on jo ihan rauhassa eikä enää syö asetta ...

Ei kommentteja: