tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tokoa

Ja illalla Hannojen kera tokoteltiin. Kivaakivaa! Kenttäkin oli varsin kohtuullinen, vaikka kyllähän nyt sitä kuraa ja rapaa on ihan kaikkialla...



Tupla aloitti metallilla ja kierroilla. Ei meinannut oikein ymmärtää, että autoa voi kiertää, rontti laiskimus. Tämän ymmärtämisen jälkeen ei meinannut ymmärtää, että vinosta kulmasta tuodaan metalli suoraan eteen... Laiska jaakko. No, ei auta kuin yrittää tätäKIN ottaa kuurina.

Tämän jälkeen ohjattu. Lähetyksen ja merkin välillä kasa tavaraa, joten merkille meno tehtiin mutkan kautta, mutta hyvin Tupla haki merkin! Siitä sai kyllä palkan. Uudelleen merkille meno oli ihan suoraviivainen ja nopea. Haku oikea, nyt osasi mennä suoraan oikealle ilman säätöjä :-). Tosin, tällä kertaa ruutu jäi vasemmalle puolen ja oikealle jäi kyllä ruudun lähetysmerkki, mutta ihan hyvä joka tapauksessa. Palkka heti kapulan nostosta.

Sitten ruutu, hyvä merkki - suullinen palkka. Hieno ruutuun meno ja sain stopinkin onnistumaan oikein. Siitä palkka (ja kehut myös itselleni :-D).

Kaukot niin, että Hanna takana ja Hanna sivulla. Vain alun istumaan nousu - onnistui nyt niinkuin piti - palkka. Sitten uudelleen vielä seisominen - liikutti takajalkoja, ei saanut palkkaa ja lisäksi ennakoi jo seuraavaa vaihtoa. Uusinnalla parempi ja sai palkan. Kaukojumppaa voiskin taas muistaa ottaa sisäjumppana, koska ihme kyllä, sillä oli tehoa :-).

Sitten vielä luoksetulo koko liikkeenä palkatta. Muutoin itseasiassa tosi hyvä (stopissa katsoi, että mistä pallo lentää), mutta loppuosassa jäi edestä jo vähän turhan kauaksi ja siitähän se sivulle siirtyminen on sitten vajaa. Ja niin oli. Ärsyttävä virhe. Kuurina nyt jumppaa.

Ja tunnari. Edelleenkin on vähän itselläni epävarmuutta tämän liikkeen kanssa, varsinkin kun tulee alle palkaton. Nyt Tupla yritti varastaa ennen viivyteltyä oma-käskyäni ja suun aukomista, kutsuin tietty takaisin. Mutta muutoin ihan tosi hyvä tunnari, joutui käymään melkein koko ympyrän läpi, koska oma oli kello yhdeksässä ja lähti taas normi kaavan mukaan klo 12 - klo 1 jne. Tuonnissa se lähtee ensin ravaamaan ja sitten siirtyy laukalle, en uskalla nyt vielä tota ravia lähteä yrittäämään suoraan laukalle. Ja vajaa sivulle siirtyminen.... ähhhhhhh. Mutta tähän lopetettiin (kai?) treenit. Oikeastaan Tupla oli varsin pätevä!

Ylökkille tulee Jessica S kouluttamaan parin viikon päästä, sain paikan Tuplan kanssa koulutukseen. Kiva! En olekkaan muistaakseni koskaan ollut Jessican koulutuksessa, joten kiva nähdä hänen ajatuksiaan.

Ei kommentteja: