keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Luoksetulo tökkii

Eilen Tainan kanssa koulun kentällä. Aloitettiin paikalla istumisella ja makuulla, nämä pojilta hyvin.

Tupla aloitti omat liikkeensä luoksetulolla. Ensin vauhdilla suoraan lelulle, tämä olikin ihan jees ja viime kerran pallomoodia ei ilmaantunut. Tosin palkkasinkin vasta loppupuolella. Vielä seuraava eli stoppikin oli ihan ok, alustan puolesta en nyt ihan lukkojarrutusta odottanut (isoa vähän ikävää hiekkaa), mutta mielestäni ihan jees ja sai palkan. Seuraava stopista maahan jäi vajaaksi ja sitten alkoi taas tekemään sitä vanhaa virhettä eli ennakoi maahanmenoa. No, jouduin sitten useamman kerran sen ottamaan ihan läpi asti ettei ennakoinut. Ja loppuun vielä maahanmenokin siten, että meni kyynärätkin maahan asti. Loppuosa vielä läpijuoksuna. Jaah, eli kait tätäkin liikettä taas pitää alkaa treenata :-/.

Sitten ruutu. Jes, se oli hyvä. Merkki hyvä ja samoin ruutu + stoppi onnistuneesti. Pallo palkka ja tähän ei muuta.

Ohjattu vasen + apumerkki että nosto nätti. Merkki hyvä, ei palkkaa paitsi suullinen. Vasemmalla oli myös ruudun lähetysmerkki ja tästä syystä tuli ihan törkeän nätti kapulan nosto, koska Tupla oli lähdössä ihan selkeästi sinne merkille :-(, mutta matkalla pongas kyllä kapulan ihan ok. Ja tuli kapulalle korostetusti vasemmalta ja olipa siisti nosto ja nopeasti siitä palkka. Ohjatussa voisi kyllä pitää nyt noita hämymerkkejäkin ohjelmassa, koska niitä voi sitten joskus isoissa kisoissa vaikka toisessa kehässä olla näkyvillä tmv.

Vähän kaukojumppaa, ei osannut seiso-maahan downia. Teki aina peruutuksen. Tässä on vähän säädetty kotonakin, mulla lienee ne nyt kovin samantapaiset vartaloavut tai jotain. No, peruuta meni hyvin, mutta toi down ei.

Myös viereen jumppaa, yritän nyt olla tarkkana, ettei jäisi taakse vinoon vaan tulee suoraan loppuasentoon. Mutta tietty, jos vanha sivulle-käsky jää ulos auki niin eikös se tasapainota, kun tää jäisi taakse sisään auki...

Lopuksi tunnari. Uudet kuusi kapulaa, yksi valmiiksi merkattu. Taina teki kisamaisen, paitsi että olivat kovin suppeassa ympyrässä. Jälleen Tupla meni nätisti jopa varoen ja vasemmalta (??) takaa kiertäen kapuloille ja joutuikin käymään koko setin läpi ennenkuin oma löytyi. Tosi siisti!! Loppuosa on hidas. En nähnyt luovutusta, että pureskeliko, ei ainakaan kapulassa ollut jälkiä. Voikohan olla, että väärän sattuessa kohdalle "jäähylle joutuminen" on muuttanut nyt asenteen kapuloita kunnioittavammaksi? Toivottavasti tämä säilyy. Vauhtiin ja sellaiseen näyttävyyteenhän tämä on nyt vaikuttanut, mutta enmä nyt tiedä miten näyttävää se on, että rykästään kapuloille niin että ne lentää ja sitten säädetään sen jälkeen mitä sattuu.. Ehkä tämä hillitty on kuitenkin tuomareillekin mieluisampi..

Tupla otti vielä Lallin treenin jälkeen ampumista seuraamsessa, ekaan taas reagoi aika aggrella, mutta toinen oli jo ihan reagoimaton. Siitä sai sitten pallo palkan. Eteenmeno otettiin myös, yhdessä pallo ja vaatimuksen kautta "hyvä" (tällä tarkoitan sitä, että en anna sen kyylätä palloa enkä valua alas tai edistää normaalia enempää tmv.) seuraaminen ja perusasennosta lähetys. Meni lujaa! 

Ylökkin toko-valmennusryhmät on nyt perustettu ja Tuplakin sai kunnian olla mukana! Kiva! Saadaan taas uusia tokotreenejä säännöllisesti mukaan kuvioihin ja kouluttajiakin aina silloin tällöin. Varmasti hyvä asia.

Ei kommentteja: