keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Viikonlopun odotukset

Viikonlopun kaksi huipputokokoulutusta lähestyy ... nyt täytynee kerätä pari päivää voimia, on nimittäin nyt sellainen vaihe meneillään, että voisin nukahtaa pystyyn (tai siis makuullahan mä suurimmaksi osaksi olen...) eikä jaksaisi tehdä kertakaikkisesti yhtään mitään. Ja masuasukkikin möngertää sen mitä enää raukka parka mahtuu ja aiheuttaa aikamoisia tuntemuksia ja siitä seuraa supisteluja. No, supisteluista viis, viikko pari kun menisi eteenpäin niin niitä varmasti joutuu ihan tosissaan odottelemaan ja anelemaan tulevaksi..  Mutta kieltämättä tämä olotila ei ole enää kovin herkkua, kun tuntuu että joka suunnalta vain yksinkertaisesti on liian paksu ja kankea. Miltähän tuntuukaan, kun taas näkee varpaansa ;-) (ei sillä, että mulla olisi mikään varvasfetissi, mutta ihan noin yleisesti ajatellen)?

Tupla laumoineen on onneksi tapansa mukaan saanut Jounilta frisbee-lenkkeilyä normi pissalenkkien kaverina.. Kiitos on Jounin mielestä rasittava lenkitettävä, kun tulee fleksin mitan perässä ja jos päästää irti niin jää sille tielle ja hyvässä lykyssä kääntyy kotiin. Niillä ei ole oikein ikinä synkannut kauhean hyvin ;-D.

Tänään jatkettiin kuitenkin pikkuisen viereen-jumppaa ja kaukoja sisällä. Siinä ne tärkeimmät. Kaukoja kyllä tarvisi ennen sm-kisoja ottaa ihan törkeästi, koska niistä ei tulla kyllä saamaan kovin kummoisia pisteitä. Hmm.. mä treenaan niitä liian vähän, kriteeri on mielestäni kohdillaan, koska tiedän tarkalleen mitä haluaisin Tuplan tekevän, mutta jostain syystä toteutus ei vain mene juuri kuten haluaisin. Ainakaan kisamatkalta.

Ei kommentteja: