sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ja tokot

Sunnuntain auringonpaisteessa ja tuulessa piiiiitkästä aikaa Katin kanssa mukavat tokottelut!

Tupla aloitti luoksetulolla. Ensin vauhtipalkka heti lähdöstä. Tämä hämmensikin Tuplan ihan tyystin, jäi sellaiseen kivaan pallo moodiin... Seuraava luoksetulo Kati heitti stopin kanssa yhtäaikaa pallon, tämäkin oli huono, koska Tupla lähti liikkeelle aivan pallo moodilla, mikä on sille kyllä hyvin epätyypillistä. Oikeastaan sama jatkui sitten myös seiso-maahan ja loppuosaankin. No, tulipa tehtyä, mutta ei tosiaankaan hyvin. Maahanmenossakin ensin jäi vajaaksi.

Sitten ruutu merkkiviidakon läpi pallolle. Se oli helppo, pallo toki auttoi asiassa.

Tämän jälkeen ohjattu, vasen + pikku merkki kapulan kiertoa varten. Tästä tulikin tosi hyvä kapulan nosto - palkka heti siitä!

Tunnari, normi setti, rivissä. Tupla meni kummallisen varovaisesti ja nätisti taas kapuloille ja aloitti vasemmalta. Ennen aloitusta tuli sellainen outo pysähdys ja pieni haahuilu?! Haisteli, reagoi omaansa ja toi. Vaikka ihan siisti kaikkinensa niin jäi vähän ihmetyttämään, että mikä tää nyt oikein oli? Jaa-a, ei voi tietää. Ainakin näyttää siltä, että suhtautuminen kapuloihin on vähän vakavampi kuin aikoinaan ja se lienee vain hyvä asia.

Loppuun kauko jumppaa ja viereen jumppaa.

Ei kommentteja: