lauantai 9. huhtikuuta 2011

tokotusta mahtavassa auringonpaisteessa!

Aivan mahtava ilma! Ihanaa - kevät!!

Hannan kanssa tokottelut ja vähän ohessa pk:takin.

Tupla otti ensin alkuun taas uutta viereen -käskyä. Aika kivasti se on sen oivaltanut. Ja tämän jälkeen taas kaukojumppaa. Läheltä hyviä vaihtoja, namipalkkaa sateli.

Sitten ruutu kisamaisesti, pari hämy merkkiä matkalla. Hieno merkki (se eilinen punainen matala), ja hieno ruutu - hyvä minä ja oikea-aikainen stoppi! Maahankin hyvin ja pysyi paikoillaan rauhassa sekä loppuosa tuntui siistiltä. Jaah, eli videota taas vois ottaa treeneihin, että voisi varmistaa noita. Tästä kisapalkkausta, tai ehkä vähän iloisempi versio siitä :-).

Tunnari. Kapulat rivissä, lähti tosi kauniisti ihan vasemmasta reunasta liikkeelle ja meni koko rivin läpi, palas takaisin haistellen, kunnes vasemmalta toinen oli oma. Nyt reagoi siihen ja ihan normi tuonti. Hyvä Tumppu! Taisi Tupla itsekin hämmästyä, kun lähti ihan vasemmasta liikenteeseen, yleensähän se aloittaa aina keskeltä ja siirtyy siitä sitten vasempaan. Ilmeisesti tästä syystä se oma ei heti tuntunut omalta vaan joutui käymään rivin edes ja takaisin läpi. Mutta joka tapauksessa tästä olen tosi tyytyväinen, koska haistelu oli rauhallinen jne!

Sitten pikkaisen vinoista kapulan tuontijumppaa, joka ei oikein suju kerta laakista. Vaati siis useampia toistoja, että jaksaa laiskajaakko tehdä paremmin töitä ja suoristaa tuonnin.

Tämän jälkeen ohjattu, jossa myös hämymerkki matkalla ja lisäksi kapulan hakulinjalla sellainen ihana hiekkakasa, jossa oli superhyvät pissanhajut (Tuplan mielestä). Merkki tosi hyvä ja vasemman haku tosi hyvä. Nytkin nosto oli kohtuullinen, pikkuisen vielä täytyi asetella, mutta palkka heti nostosta.

Tämän jälkeen Tupla siirtyi pk-paikalla oloon Huiskun treenien ajaksi. Joku ihmeen lehti/roska lähti jossain kohden lentoon ja sen perään Tupla pompahti!!! Vähän taisi työtehtävä taas unohtua.. No, kävin laittamassa tietysti takaisin ja sen jälkeen rauhaisasti makoili. Noudon aikana kyynerpäät nousivat ilmaan, eli tätä ohjelmistossa on nyt syytä pitää.

Paikalla olon jälkeen jäävät seuraamisesta. Istuminen ei tuntunut nopealta, mutta ollaan kyllä vähän nyt näissä seuraamishommissa sattuneesta syystä hukassa. Maahanmenossa meni nopeasti maahan, mutta nousi pariinkin kertaa niin, että kyynärät jäi ilmaan. Eli tätä jouduttiin uusimaan. Seisominen tuntui sellaiselta löysältä - palloseisomisia täytyisi taas tehdä kuurina. No, eipä olla jääviä nyt otettu vähään aikaan.

Lopuksi eteenmeno, jossa vietiin kentän päähän yhdessä pallo. Vaadin kontaktin pitämisen seuraamiseen, saa luvan oppia heti alusta alkaen sen (katsotaan kuinka käy...) ja perusasennosta lähetys. Hyvin meni merkkien välistä pallolle. Eiköhän tämä liike saada kuntoon ennenkuin pk-kisat ovat ovella. Hope so!

Ei kommentteja: