maanantai 28. maaliskuuta 2011

Pientä muistuttelua

Nyt olen useampana päivänä voinut tehdä ihan pieniä pihatreenejä. Lähinnä ne nyt on ollut tunnaria, luoksetuloa kierroilla, noutoa kierroilla, merkkiä ja tunnaria. Niin ja tietty kaukoja. Onhan se varsin kivaa ja tuo koiran into, kun saa tehdä jotain on kyllä melkoinen :-). Ihmeen hyvin nämä asiat ovat muistissa pysyneet. Tietysti haasteeksi muodostuu varmasti sitten "oikeiden treenien" myötä maltti ja liikkurin käskytykset jne. Mutta se on sen ajan murhe :-).

Kaukojen sei-is liikkeessä on tapahtunut pienoinen edistyminen. Nyt Tupla tekee sen (kotona, sisällä, läheltä) oikein, eli työstää kunnolla taakse ja liikuttaa siis etujalkojaan selkeästi taaksepäin.. Pitäisi saada sitten vielä oikeaan kaukoliikesarjaan tuo mukaan! Tosin, tässä liikkeessä on nyt yksi pikku ongelma, uusi ongelma, se kääntyy samalla taakse työstäessään edestä katsottuna vasemmalle. Kääntyminen on ihan selkeä, ei mikään pieni kauneusvirhe. Joten, sitä sitten työstämään... 

Pieniä toiveita elättelen, että tällä viikolla voisin jo ihan pieniin oikeisiin treeneihin osallistua. Katsotaan kuinka käy!