tiistai 15. helmikuuta 2011

Pientä puuhastelua

Hallilla Hannan kanssa, Tupla oli jälleen kovin pätevä. Ohjattua noutoa ei edelleenkään tehty, kun olen nyt vältellyt sitä kapeassa hallissa ja ulkona ei todellakaan viitsi tehdä mitään..

Mutta muutoin Tumppu oli taitava ja aloitti stopilla + maahanmenolla kierron yhteydessä. Stopit hyvät, vauhti mainio, maahan taas meinasi jättää pikkuisen kyynäräitä ilmaan.

Sitten ruutu. Merkki jees, palkka. Uusinta merkin jätti vajaaksi ruudun puolelle, odotin että korjasi ja kuittasin, jonka jälkeen pääsi ruutuun. Lähti niin haipakkaa, että sai hyvän syyn potkaista merkin nurin. Ruudussa seisomisesta palkka.

Seuraamista ilman palkkaa käskytyksellä. Aika kiva!! Pikkuisen tuntui painamista jalassa, se pitää heti alkuunsa saada pois. Muutoin olen kyllä hyvin hyvin tyytyväinen tämän liikkeen edistymiseen!! Vihdoin!! Kiitos natsi-Katin :-D.

Seuraamisesta suoraan tunnari. Namit alustalla edessä, iso kasa hämyjä. Kokonaisuudessaan ihan jees suoritus! Ainoastaan se hämmästytti, että nyt kun namia on pidetty alhaalla alustalla, Tupla on alkanut kiertään ylös vasenta reunaa pitkin!! Ja tulee sieltä sitten alas namille :-(. Eli ylös kipuaminen vasenta puolta olisi se mitä alkujaan halusin, mutta en saanut toimimaan Tuplaa haluamallani tavalla. Nyt kun muutettu namit alas, että lähtisikin sitten sieltä alhaalta liikkeelle, se päättääkin ryhtyä tekemään tuota alkuperäistä toivetta. Ota nyt näistä selvää....

Ihan lopuksi peruuttamista ja kaukoja. Vähän meinasi olla malttamaton... Ja a-este sekä hyppy, a-esteellä yritti nennessä kiertää, mutta sain suullisesti estettyä ja sen jälkeen sitten muistikin miten tätä estettä kuuluu tehdä.

Kiitoksia taas Hannalle yötokoseurasta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerta se on ensimmäinenkin, kun meikäläistä samassa lauseessa kiitellään ja nimitellään natsiksi :D Ja vielä aika lyhyessä lauseessa :D

PiaP kirjoitti...

Lyhyestä virsi kaunis :-o.