keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ja näin se vaihtelee

Ylökkin vuorolla pikkutokot.

Tupla aloitti seuraamisella, tosi kivan tuntuista! Jess!! Tehtiin piiiitkä kaavio.

Tämän jälkeen kaukot siten, että jätin koiran muiden ihmisten ja koirien eteen ja välimatkaa koko hallin mitta. Yksi kisasarja alkuineen ja loppuineen. Hienot vaihdot, peruuta käskyllä vähän yliampui ja teki peruuttamista turhan paljon.

Sitten paikalla istuminen ja makuu. Makuussa kääntyi piilolle päin, tämän kävin korjaamassa.

Sitten se ilo loppui tunnariin. Paljon kapuloita, namialusta alhaalla. Lähti hyvin haisteleen taas sieltä ylhäältä "oikeaoppisesti" :-), pikku hiljaa siirtyi alas haistellen, söi namit ja jatkoi haistelua ja lopulta päätyi vain ottamaan omasta viereisen. Toisti uudelleen saman kaavan, seuraavalla kerralla nappasi jo ihan mitä sattui ja minä pistin koko koiran hetkeksi jäähylle, tämän jälkeen ei sitten suostunut tuomaan enää kapulan kapulaa?! Mitä ihmettä tässä taas tapahtui että tuli näin black out?? Suuri kapuloiden määrä? Muut koirat samaan aikaan hallissa tekemässä kuka mitäkin?? Aivan kuutamolla. Hemmetin hemmetti. Jotenkin sitten saatiin lopulta purettua tilanne ja onnistuttiin tekemään oikeakin tunnari. Kotipihassa uudelleen isolla määrällä kapuloita, hyvin, vahvistin nyt pallopalkalla kun lähti tuomaan omaansa. Että näin meillä tänään :-((. Tunnaria on nyt tehty kotonakin säännöllisesti, siellä mitään ongelmia ei olekkaan ollut. Hallissakin ja siis treeneissäkin niitä onnistumisia on taas saatu peräkkäisiä useita, mutta tämän päiväinen totaali sekoilu kyllä jälleen harmittaa ihan vietävästi. Hemmetti. Vaan mikäs tässä auttaa, ei ainakaan voivottelu..

Sunnuntain kisassa onkin sitten 9 evl-koirakkoa!! Aikas paljon! Ja kisa on lämmittämättömässä hallissa.....

1 kommentti:

Susan Miiro kirjoitti...

Tsemppiä kisaan! Täällä kohtalon toveri menossa myös kisaamaan sunnuntaina lämmittämättömään halliin ja EVL koiria 8. Paikkakunta Lappeenranta =)