perjantai 18. helmikuuta 2011

Ja todella - näin se vaihtelee

Torstaina saatiin Anu ja Luu treeniseuraksi. Tupla oli tällä kertaa aivan pätevä. Näin se vaihtelee, todella. Eli lauantaina se on taas huono ja sunnuntainan huippu - eikö??

Tupla aloitti ruudulla, suoraan pallolle - ei ihmeitä. Merkillä meinasi olla vähän malttamaton, taisi nähdä Anun vievän pallon. Mutta onneksi vain meinasi ;-).

Sitten luoksetulo. Suora, ihan ok. Stoppi, Anu heitti pallon. Todella hyvä! Stopista suoraan luokse, ok. Ja stopista maahan - hyvin! Ja siitä loppuosakin vielä oikein hyvä.

Tunnari - normimäärä, rivi, ei nameja. Päätin antaa toisen oma-käskyn ennen kapuloita. Toimi! Erinomainen tunnari.

Rohkenin tehdä ohjatun, merkki laitettiin oikein reilusti toiseen reunaan hallia, että saatiin kunnon tila haettavalle puolelle (oikea). Tämä oli jätte bra :-). Palkka vauhdista.

Lopuksi metrin (tai yhtä lautaa vajaa se taisi olla) hyppynouto. Parasta Tuplaa ikinä!! Ilmavat molemmin suunnan hypyt, hieno luovutus ja mikä hassuinta - otti kapulan takaa ilman tappamisia!!!

A-esteella se sitten keksikin, että takaisin tullessa voi kiertää. No, saatiin toki sekin sitten onnistumaan ihan sääntökirjan mukaisesti.

1 kommentti:

Me kirjoitti...

Onnea kisaan!! Menee varmasti hienosti!