maanantai 24. tammikuuta 2011

Tokot

Katin kanssa Meirän hallilla.

Tuplalle alkuun ohjattu, vasen. Nyt sentäs teki oikein, mutta tosi epävarma lähtö merkiltä. Ikäänkuin olisi ihan unohtanut tuon suunnan haun! No, treeniä. Tein kahteen kertaan vasemman haun, merkit sinällään ihan jees, mutta tosiaan molemmissa selkeästi epävarmuutta suunnasta.

Sitten tunnari. Puulaatikko kasan edessä, nyt haistoi yhtä ja seuraava olikin jo oma. Ihan ok. Toivoisin Tuplan kanssa, että joutuisi enemmän työskentelemään, mutta en nyt uusinut tunnaria, kun oli kuitenkin ihan hyvä suoritus.

Stoppeja kierrättämällä. Tuplalle saa tässä hyvän vauhdin ja nyt oli itseasiassa tosi hyvät stoppenit! Apuja lähtee vielä vähän omasta kropasta, siitä pitäisi päästä eroon samoin lopputuloksin. Eka maahanmeno vajaaksi, sitten nekin alkoi taas sujua liiraamalla...

Natsiseuraamista yritin, tämä on minulle niin hiton vaikeaa, mutta yritän nyt kuurina. TOsi tiukkaa kriteeriä päästä ja paikasta. Jos vaikka tällä saisi hurlumhei-asenteen muuttumaan ja ottamaan asian vakavissaan. Ei olisi haitaksi tässä liikkeessä.

Kiitos Katille taas seurasta!

Ei kommentteja: