sunnuntai 23. tammikuuta 2011

TAIDONTARKASTUSTA...

Meirän Hallilla Hannan kanssa (kiitos Ylökkin mahdollistaman vapaaharjoittelun myös tokossa!!), Tupla teki kaikki evl-liikkeet palkatta, tai siis kahdessa erässä, eli välipalkka näiden kahden setin väliin.

Ihan ensin kuitenkin paikalla istuminen, joka olikin tänään tosi napakka ja skarppi. Kiva!

Videomateriaalia tulee myös kaikista muista osioista - valitettavasti. On se surullista nähdä kuinka paljon on työtä edessä.. Video on niin raaka eikä peittele virheitä, siksipä sitä pitäisi käyttää säännöllisesti ettei suotta leiju ihan harhakuvitelmissa, jos nyt sellaisia on ollutkaan.

Aloitin seuraamisella, ilman virittelyjä. Tai pitäisikö sanoa tuohon virittelyyn jotain muuta, mutta nyt näkyy taas oikein hyvin _kaikki_ seuraamisen virheet. Kun vähän ottaa alkuun pois höyryjä niin seuraaminen tasaantuu edes vähän, mutta... No, video on raaka kaveri.Seuraamisen jälkeen suoraan idariin. Sinällään kiva, että asennot onnistui - toki istumiseen selkeä apu. Seisominen ei edelleenkään niin skarppi, kun sen haluaisin olevan. Idarin seuraaminen on kyllä aika järkkyä... siinäkin ihan pikkuisen puuhaa..

Luoksetulossa suulliset käskyt, ja seisomiseen oma vartaloapu lisäksi. Nyt onkin näköjään kohtuu rauhallinen tuo jättömakuu, mikä on hyvä asia. Ihan kivalta näyttää liike, vaikka toki seisomisen pitäisi olla kyllä selkeästi tehokkaampi ja nyt vanha virhe eli etujalat jäävät ilmaan maahanmenossa, mutta jotenkin toi asenne tossa on ihan kiva. Perusasentoonhan siirtyy myös vajaana. Eli..

Ruudun merkki on aika hieno ottaen huomioon, että oikeasti toi seinä on aika lähellä :-)). Ruudussa taas kovin levoton. Seuraamiseen tulohan näyttää ihan siistiltä!


Sitten toinen setti, jossa aloitettiin ohjatulla. Ja voi perhana, haki keskimmäisen enkä edes saanut stoppaamaan. Ilmeisesti ei havainnut vasemmassa seinän reunassa ollut kapulaa ja lopetti yrittämisen kesken ja päätyi keskelle. Uusinnalla teki ihan saman - vasta kolmannella onnistui. Tämä oli ennakkotreenisuunnitelmista huolimatta aivan pakko uusia, kun ketutti... Tein illalla pihalla vielä uudelleen ja taas vasemmalta haki keskimmäisen, mutta siitä kyllä sitten toruin. Sen jälkeen onnistui vasuri. Ja oikeakin.

Ohjatun jälkeen metalli, nyt taitaa pysyä pyllykin maassa. Vino luovutusasento ja taisi se perusasentokin jäädä vinoksi.

Tunnari. Näyttää tekevän ihan oikein, luulin että tuo oman, mutta kattia kanssa... Kele tätäkin. Tämän treenisession jälkeen vielä uusittiin muutamia kertoja ja illalla kotona sama tahti jatkui, joten nyt treeniä taas paljon. Huoh. Ja näkyy hyvin tämä kapuloille menon ongelma = potkaisee.

Kaukot. Sinällään jees, mutta toi sei-is jää aina vaan vajaaksi ja siinähän se tulee eteen. Muutoin mielestäni keskittyy hyvin ja yrittää kyllä tehdä oikein.

Ja tässä videomateriaalia kaikessa kauheudessaan (SORI, liimaa leikkaa askartele tuplaten, eli kertaalleen noita vaan tehtiin :-D) ..

Kiitos Hannalle liikkuroinnista ja kuvaamisesta. Hitsi nää on niiin tärkeitä treenejä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olihan se seuraaminen sangen eläväistä:-) Noihin askelsiirtoihin sanoisin, että ota pienempiä askelia. Ja tossa seuraamisessa mun silmään näyttäisi kivemmalta, jos sä katsoisit vähän ylemmäs:-)

t.Tarja

PiaP kirjoitti...

Hävettää edes näyttää tota, mutta tuollaista se on pahimmillaan. Niin se vaan on... Onneksi se joskus on parempaakin..
No, nyt yritän tiukasti natsikuuria - katsotaan pystynkö siihen, yleensä olen aika huono olemaan kriteerin kanssa tiukkana... Yritän tsempata!!