maanantai 10. tammikuuta 2011

Pientä tokottelua

On pitänyt käydä hallilla, mutta no... treenit ovat jääneet aika tynkätouhuiksi pihatokotteluun. Pihassa on niin paljon lunta, että käytännössä voi ottaa vain stoppeja kierrättämällä, seuraamista, idarin asentoja ja sen sellaista pientä. Kaukoja on tehty sisäjumppana.

SEisomisen stoppiin luoksetulossa siis, olen nyt päättänyt vihdoin työstää sen käsimerkin pois ja ottaa suullisen käskyn tilalle. Valitsin Katin käskyvalikoimasta käskyksi stoppen, koska stoppaa kuulostaisi ehkä lian lähellä maa-käskyäni ja toisaalta pelkkä stop on vähän lyhyt, kun pidempikin voi olla :-D. Joten, näillä mennään nyt sitten ja katsotaan onnistuuko vaihto.

Idarin asennoissa Tupla on ollut melko hyvä eikä pahemmin pihassa sekoitellut asentoja. Odotusta ja seuraamiseen lähtöjä myös erikseen otettu.

Työt alkoivat tänään loman jälkeen ja olo on vähän puhkinainen, joten illan treeniaikomukset jäivät väliin. Mutta eipä nyt olla kisoihinkaan ilmoittauduttu, kun Hämeenlinnaan ei mahduttu mukaan. Toivottavasti helmikuun kisoihin johonkin mahduttaisiin mukaan!

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Sanoinkos että mäkin vaihdoin sen luoksetulon seisokäskyn käsimerkiltä suulliselle - siitä taisi sunkin kanssa olla joskus puhe että saattaisi pelittää paremmin. Meillä käsky toppaa - ja ainakin Noormarkussa toimi hyvin.. mun mielestä ;P