keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Hallilla

Ylökkin vuorolla treenaamassa.

Aloitettiin paikalla oloilla. Istumisessa Tuplalla vaikeuksia, tippui pariin otteeseen maahan, kun viereisen koiran kanssa säädettiin. Harjoituksen puutetta... Paikalla makuussa namit tassujen välissä, vaihtoi silti lonkalle, mutta ei haistellut.

Ruutu, ensin pallolle. Merkkikin aika hyvä. Ruutuun meno hyvä. Sitten ilman palloa, merkki hyvä ja ruutuun hyvin - stoppi myös hieno! Loppuosa erikseen, ei ongelmia Hannan hämykäskyistä huolimatta. SIisti sivulle tuleminen!

Ohjattu - merkkikin hyvin - tästä pallo palkka. Vasen haku, muuten ihan jees, mutta ei kiertänyt tölkin+kapulan taakse vaan meni suoraan kapulalle ja tästä tulee vähän ruma nosto. Ei kuitenkaan sikaillut kapulalla. Pikkuisen jäi vinoon luovutus. Noita luovutuksia pitää ottaa erillisenä.

Tunnari pitkältä matkalta muiden koirien + ihmisten eteen. Paljon kapuloita, oma jossain keskellä. Jäin itse kasan lähelle, toinen oma-käsky ennen kapuloita. Juoksi kapuloiden keskelle, mutta suht siististi. Hyvä haistelu ja ok tuonti.

Idaria. Maa - is - sei. Meni yllättävän hyvin tippumalla maahan, tämä on ollut nyt vaikea, jos olen aloittanut maahanmenolla. Kääntyi lonkalleen, kun lähestyin. Istumisen sitten menikin maahan... uusinnalla oikea. Lähestymisessä kääntyi hieman. Seisominen, asento oikea, mutta ilman palloa ei riittävän skarppi. Lähestymisessä apuna pallo, pysyi suorassa.

Hyppynouto, juuri kun avasin suuni oli pylly noussut enkä taaskaan sitä huomannut, joten pääsi jälleen tuosta noutamaan. Perhana. Kapula oli pahasti vinossa, mutta en ajatellut että olisi ongelma - kiersi takaisin! Pah. Uusinta kokonaisuudessaan parempi. Vähän myös kapulan pitoa metallilla, että malttaa pitää kiinni kunnolla, vaikka ottaisin itse kapulaan kiinni.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ollaan menossa samaan kokeeseen :))

Heidi ja Fani

PiaP kirjoitti...

KIVA!!!! Olipas mukava "uutinen" :-)