lauantai 8. tammikuuta 2011

Treenit!

Kolmen viikon treenitauko on ohi!! Aamutuimaan hallille, kun unikaan ei tullut silmään :-).

Tupla aloitti luoksetulolla, ensin suoraan. Vähän mielestäni odotti pysäytystä, mutta ihan hyvä kuitenkin vauhti. Stoppi ei kovin hääppönen, ei tehnyt voimalla vaikka pysäyttikin kyllä "heti käskystä". Sitten taas suora. Ja sen jälkeen seisosta maahanmeno, hyvin. Jätöissä yritin myös tarkkailla, ettei haistele maata tai pyöritä päätään.

Ruutu; merkillä jäi taas vajaaksi ruudun puolelle, siihen uusintaan. Sitten ruutuun ensin pallolle - hyvin :-). Seuraava ilman palloa ja stoppi-käskyn kanssa yhtäaikaa pallon heitto, että alkaisi taas reagoida käskyyn tehokkaammin.

Tunnari. Paljon kapuloita, seisoin itse lähellä. Pitkä matka, tuli lujaa kapuloille - räjäytti! Toruin ja stoppasin homman siihen ja vein takaisin paikoilleen ja uudelleen lähtö. Nyt tuli rauhallisemmin kapuloille, hyvä haistelu ja omaan reagointi. Vähän hidas tuonti, vaikuttaa myös se, kun olen itse ihan lähellä eikä tule normi tuontimatkaa. Tästä kuitenkin palkka..

Sitten ohjattu, vein itse kapulat. Ensin oikea. Merkille meno huono - singahti jo suoraan kapuloille, kunnes muisti ja kääntyi äkkiä merkille. Uusinta merkki jo hyvä. Merkiltä suuntana oikea - ei lähtenyt oikeaan vaan lähti mua kohden... Uusinta ja nyt haki oikean hyvin, kapulan edessä juomatölkki, että nosto siisti - toimi. Otin vielä kertaalleen uusiksi koko jutun, hyvin.  Tein myös vasemman, tässäkin tölkki kapulalla. Ihan hyvin, loppuun asti tuonti ja se oli oikeastaan ihan siisti.

Sitten vähän seuraamista. Nami tuntui toimivan ja pidin sillä Tuplan riittävän takana ja pään ylhäällä. Käännöksissä uusinta käsky. Alkoi työstää vasurikäännöstä taas ihan törkeästi yli..Ei mitään askelsiirtymiä tai muutakaan kikkailua, perusseuraamista.

Sitten jääviä sekaisin. Istu ja seiso ok, mutta maahanmenossa taas tarjosi istumista. Näitä sekaisin muutamia toistoja ja palkkaa heti. Lopuksi yksi seisominen pallolla siten, että jätin pallon eteen ja kiertelin kaartelin - pysyi näin suorassa.

Otettiin myös yksi a-este nouto, osasi hienosti :-).

Loppuun kakeja, palkka vaihdosta. Ei mitään kisamaista, pelkkää "temputtelua" pidemmiltä matkoilta. Peru oli taas huono, muut aika hyvät.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No niiiiiiin, tervetuloa taas treeniarkeen:-)

t.Tarja