lauantai 15. tammikuuta 2011

Perjantai-illan tokot ja lauantain karsinnan katselut

Perjantaina hallilla, saatiin seuraksi Kati ja Sohvi sekä Anne ja Hallis.

Tupla aloitti seuraamisella. TOsi huonoa taas. Pään kanssa suuria ongelmia, lisäksi haukahteli ja vääntyili ja kääntyili. Paluu ennalleen... Ainoa mitä ei tehnyt oli se, että ei edistänyt ihan törkeästi. Huoh..

Sitten kierrolla stoppeja. Stoppen toimi yllättävän hyvin - pallo palkkaa. Maa myös hyvin, mutta se nyt onkin ollut näistä vahvempi liike.

Ruutu - tyhjään ihan hyvin. Ainiin, se merkki jäi taas ruudun puolelta inasen vajaaksi. Lienee syytä ottaa takaisin vanha kunnon pallo merkille, koska Tuplahan ei ole sitä alkanut missään kohden aijata. Loppuosaa, jossa huutelin itse käskyjä, nousi yhden kerran seisomaan - mrr.. Uusintaa ja paljoin häirikkökäskyjä, hyvin. Palkkasin ruutuun.

Ohjattu. Merkki temppuilee tässäkin - pallo merkille! Eli ohjatussa jäisi mielellään n. metrin päästä merkistä - siis taakse kapuloiden puolelle. Oikea haku, kapulalla tölkki, nosto ihan hyvä. Luovutuksessa jouduin vähän himmaamaan ja hidastelemaan, koska yritti taas löysätä otetta ennen käskyä. Ohjatussa voisi myös ottaa taas alemmaksi haettavan kapulan, koska kaari on alkanut kyllä kovasti kaventua. Ja merkkaa katsellaan myös keskimmäisen kapulan.

Tunnari. Laitoin nyt valmiiksi merkatun kapulan ja yritin pitää sitä kädessäni muutenkin hyvin lyhyen ajan - näitä täytyykin harjoitella, koska näyttäisi olevan nyt tapana (?), että tunnarit on ollut valmiiksi merkattuja.   Itse tunnarissa kyllä olin tyhmä - yllättävää... Tupla nimittäin varasti oma-käskyllä juuri sen verran, että ehdin miettiä, että varastiko, mutta silti EN kutsunut sitä takaisin. LISÄKSI se potkaisi yhden kapulan taas ihan selkeästi rivistä pois ja minä EN kutsunut sitä takaisin. ARggghh. Ärsyttävää tyhmyyttä!?? Itse haistelu ihan ok. Tuonnissa taas puri vähän enemmän kuin tarvitsisi...

Lopuksi jääviä. Aloitin istumisella, jonka sitten tarjosi maihin useampaan kertaan... jep, nyt se maahanmeno on siis löytynyt jälleen takaisin :-o. No, saatiin onnistumisiakin. Maahanmenokin tehtiin ja tämä nyt osattiin. Seiso vähän löysä - ilman palloa.

Tänään seurasin Lempäälässä tokon mm-karsintoja. Kivan reippaalla tahdilla suoritukset soljuivat kahdessa kehässä. On ne huippukoirat taitavia! Ja toisaalta lohdullista nähdä, että tuollakin tasolla niitä sinällään tosi kurjia epäonnistumisia näkee, mutta tavallaan se lohduttaa, kun tietää että ei ne kaikki ihan koneita ole :-). Vaikka kyllä ne osa on :-D. Katja ja ZuperZen olivat taas niiiiiin eleettömän varmoja  - onnea kakkossijasta!! Kati ja Into tekivät ihan huippusarjaa, mutta sitten oli pakko tulla ne pari virhettä, jotka tiputtivat ihan kärjen tuntumasta parin pois :-(. Oli joka tapauksessa kiva seurata hyvin sujuvaa kisaa, vaikka tehtiin kahdessa kehässä yhtäaikaa, silti pystyi aika hyvin kahta kehää seuraamaan ja poimimaan ne itseään eniten kiinnostavat suoritukset.

Ei kommentteja: