sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Vammalassa tokot

Olin tänään Vammalassa, jossain sahan nurkilla vanhassa vähän ahtaassa hallissa, tokottelemassa -kiitos vaan Sinille :-). Ensin vähän kurkistin miten paikalla olleet treenailivat ja ehkä jotain vinkkejäkin annoin, sitten Tupla pääsi treenaamaan oman settinsä.

Tupla aloitti ruudulla. Merkki taisi olla kohtuullinen ? Kovasti se kyllä odottaa lähetyskäskyä ja hämyjä tehtiin nytkin, että malttaisi rauhoittua merkille. Eka ruutu pallolle, luonnollisesti hyvin. Toinen ilman palloa ja tosi hyvä stoppi! Sain siis pysähtymään ilman takaa ylitystä. Tästä pallo palkka. VIelä lopuksi loppuosaa, hyvin pysyi rauhassa vaikka Sini häiriköi ihan huolella.

Sitten ohjattu, vasen. Merkillä pallo ja karkasi perk...le merkille Sinin käskystä!! Tiesi, että siellä oli pallo :-o. Sai huutia ja nyt pystyi olemaan nätisti. Kaatoi merkin, mutta lienee pallon syytä - ei ole ihan tyyppivika meille... Uudelleen kapuloiden vienti, ihan hyvä merkki ja taas rauhoittumista merkillä. Vasurikapulalla myös tölkki, nosti siististi kapulan. Tuontikin ihan siisti ja pystyi pitämään kapulan suussaan loppuun asti hyvin. Ei sivulle siirtymistä.

Tämän jälkeen käskytyksin seuraamista. Alkuun taas ihan kammottavaa häröilyä. Kun vaan jatkaa ja jatkaa ja jatkaa niin sen oikein tuntee, kuinka tasaantuu ja rauhoittuu paljon paremmaksi. Eihän se hyvää ole, mutta rauhoittuu. Nyt tuntui taas parhaalta se, että en anna mitään seuraa-käskyjä välissä, koska niistä jostain syystä helposti "kuumentuu", kun ei käskytä, ei tule niitä välihaukahduksiakaan. Tää liike on kyllä ihan hanurista...

Tunnari, valmiiksi merkattu, joten pidin kädessäni tosi vähän aikaa. Ylipitkä matka, menin itse lähelle kapuloita ja Sini liikkuroi. Vauhdilla kapuloille, mutta selvä varominen kapularivistöön eli ei lennätellyt. Haisteli kahteen kertaan läpi ennenkuin oli varma mikä oli oma. Lähti tuomaan lähtöpaikalle :-), mutta huomasi matkalla, että olinkin lähellä. Selkeästi haistelu oli vaikeampaa, kun oli noin vähän aikaa ollut kapula kädessä. Eli näitä nyt vaan sitten jatketaan ja mahdollisemman lyhyellä hajustusajalla! Tein valmiiksi erilliseen pussukaan merkattuja kapuloita, joten niillä nyt sitten vähän aikaa treenaillaan.

Lopuksi vielä koko porukalla paikalla olot. Nyt pysyi istumassa skarpisti koko ajan - hyvä! Makuulla lonkka-asento (kertaalleen), mutta ei haistelua. Namit olivat taas jalkojen juuressa.

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Hei Pia:)
Käyn aika useasti kurkkaamasa/lukemassa blogiasi. Nyt kun olen "luonut" uuden blogin, voinko lisätä blogisi> linkkeihini?
t.Jaana