maanantai 22. marraskuuta 2010

Hallitokot

Katin kanssa tehokkaat treenit kurssin jälkeen. Tai no, ihan ensin Tupla sai paikalla oloon ison ja poikkeuksellisen kaverin, kun Leonberg-Rasmus tuli kanssamme ottamaan makuut. Siellä ne kaksi somaa marja röhnöttivät vierekkäin - Tuplakin näytti hyvin pieneltä :-D.

Aloitettiin hyppynoudolla. Reilu vinoheitto oikealle ja Tupla tuli esteen ohi takaisin, mrr. Uusinnalla tuli oikeasta suunnasta. Taisin tehdä tuota ennen yhden suoran heiton, hyvin.

Sitten seuruuta. En taida jaksaa edes kirjoittaa... No, eka pätkä oli yllättävän rauhallinen, joskin toki edessä. Mutta rauhallisempi kuin normisti. Olen nyt tiukasti yrittänyt kieltää ne nilkoille napsimiset yms. Käännökset olivat kohtuulliset, ei siis purrut :-O. Sivuaskeleet ja peruutukset meni taas aika sähläten ja haukkuakin yritti tulla. Peruutus toooosi vinoon, hyvä vinkki Katilta lähteä heti oikealle, se auttoi.

Liikkeestä istu käskytyksellä ihan hyvin.

Luoksetulo, ensin läpi suoraan. Kaiketi ihan ok. Sitten stoppi, oli ihan ok, vaikka toki pystyisi tekemään vieläkin voimakkaammin. Sitten stopista suora luokse.

Huilivuoron jälkeen ruutua. Ihan hyvä paikka, mutta stoppiin reagointi huono ja taas steppasi. Tehtiin toinen uudelleen ja meinasi edelleen stepata. Otin myös ihan läheltä ruudun paikkaa, jolloin pääsin heti puuttumaan steppaukseen. Ärsyttävää tuokin! Loppuosa hyvin, tai oikeastaan tosi siisti. Oli myös ruudussa maannut rauhassa.

Tunnari - hyvin. Kapuloita vähän enemmän kuin normisti, en muista missä oma oli, mutta ihan rauhallinen haistelu ja hyvä reagointi sekä tuonti, ravilla. Ihan jees.

Lopuksi kaukoja, jossa takapalkalla jumitti ihan totaalisesti. Ilman takapalkkaa teki vapautunesti, mutta huonosti taakse. Täytyi taas auttaa omalla vartalolla, jotta teki riittävästi taakse töitä. Ilman apuja ei vain tee oikein kauempaa :-(. Ehkä vielä joskus, tai jotain.

Hyvät olivat treenit ja taas tehokkaasti käytettiin reilu puoli tuntinen!

Ei kommentteja: