maanantai 22. marraskuuta 2010

Ilmaisut

Sunnuntai-iltana käytiin pimeässä metsikössä ottamassa pikku ilmaisut. Onneksi lumi antaa vähän valaistusta ja lähellä olevat lenkkipolkujen valot. Tuplalle neljä vai viisi haukkusarjaa, pari tosi pitkää, yksi palkkaus heti aloituksesta ja pari jotain siltä väliltä. Pimeydestä, umpparista, pressusta ja minunkin häiriöistäni huolimatta hyvin haukku raikasi! Kiva! Ehkä talven aikana saa ilmaisuja harjoiteltua säännöllisesti.

Kotona on tehty liikkeestä istumista, jossa on pariin otteeseen jäänty seisomaan (ärrrrrrrr...), lisäksi tunnaritreeniä päivittäin - hyvin. Nyt täytyy kotitunnariin kehittää vähän korkeampaa virettä, jos saisi hallitusti hallittua virettä tuossakin olossa :-).

PS. Ja miljoonasti onnea Sina-äipälle huikeasta karsinta-avauksesta 309p ja voitto! Minä tietämätön luulin, että tietysti hallitseva Maailman Mestari saa automaattisesti paikan ensi vuoden kisoihin, mutta mitä vielä. Siellä sitä on karsinnat kouluttava, jos matkaan mielii mukaan. Sinalle riittääkin siis haastetta, kun on tuloillaan toivottavasti pentuprojekti (Kts lisää täältä) ja siinä "sivussa" myös pitäisi karsinnat kisata. No, taitava ja monipuolinen äippä ehkä selviää siitäkin :-). Ja myös LähesTäysVeliPoika Ässä tuikkas itsensä kärkikolmikkoon 300 pisteellä! No, lisää huipputuloksia voit tarkemmin tsekata täältä (ps. jos podet Tending-koirakammoa, älä mene lukemaan tuloksia...)

Ei kommentteja: