maanantai 23. elokuuta 2010

Treeniä

Treffattiin Hanna-Mari, Tosi ja Taru tokottelujen merkeissä. Ensin paikalla oloja, istumisessa olin näkyvissä, mutta hyvin täpäkästi istuivat Tosi ja Tupla vieretysten, toinen toiselle puolelle kellallaan ja toinen toiselle ;-). Ikäänkuin hajurakoa taisivat molemmat tehdä vähän lisää. Paikalla makuu rauhallinen ja Tupla oli jälleen oikein rehvakkaasti lonkallaan... Ikinä ei ole vissiin hyvä aika alkaa korjata tuota asiaa....

Seuraamista. NO joo.. se on sitä samaa. Tänäänkään ei saanut lelua palkaksi, pelkät sosiaaliset kehut. Tosin, nekään eivät olleet kyllä mitenkään erityisen rauhalliset. Pitäisikö olla?

Liikkeestä maahan meni ihan hyvin, mutta mä en osaa kyllä nyt liikkurin kanssa tätä. Jotenkin se vain on erilainen kuin "normaalisti". Onneksi nyt oikea asento ja ihan nopeastikin.

Luoksetulon pysäytys ei ollut niin hyvä, kun voisi olla. Palkkasin kuitenkin... tietty... Oli ehkä juuri siinä ja siinä, että sittenkin olisi pitänyt uusia. Miksi palkata, jos ei kuitenkaan ollut oikeasti tyytyväinen? Nii-in. Loppuosa vielä erikseen, hieman oli hidas loppuosa, mutta siisti. Sivulle siirtyminen taas ekalla inasen vajaa. Näitä ehtisi kyllä vielä ottaa kuurina. Ja pitäisi ottaa.

Seisominen hyvin, Hanna-Mari naksautti kun pysähtyi ja heitin pallon, joka oli siis kädessäni koko ajan. Voi olla, että vaikutti pysähdykseen, mutta hyvä, että teki kuitenkin hyvin sen. Tuntuikin napakalta eikä sellaiselta lussulta kuten yleensä.

Sitten vielä noutoa, jossa pylly nousi ihan huolella ylös. ARggh. Tätä sitten vehdattiin ja uusittiin, palkkasin myös pelkästä sivulla olosta. Itse noudon vauhtipalkalla.

Kaukot olivat tosi napakat ja hyvät. Tietty tämä alkuvirhe, mikä pitäisi saada korjattua, eli jää makaamaan vinoon. Mun pitää sijottua enemmän koiran eteen, tai siis koiran enemmän sivulla taakse, ja lisäksi palkkaan nykyisin vain vasurista maahanmenon. Silti on herkästi vinossa, kun jätän.

Toisessa setissä otin tunnarin, joka ei ihan mennyt ohjekirjan mukaan. Ekan kerran oli vieraat kapulat ja se oli varmaankin liian vaikea Tuplalle. Toi mitä sattui. Uusintoja jouduttiin tekemään, jotta sain sen tuomaan ekalla yrittämällä oikean. En siis palkkaa nyt "kunnolla", jos ei tuo heti ensi yrityksellä oikeaa. Haetutan sen kyllä uudelleen, jos väärä tulee, mutta tästä ikäänkuin korjauksena tehdystä ei tule oikeata palkkaa... Huoh. Vaikeata on.

Ruutu sentään sujui mallikkaasti :-) (ainiin - eipä sujukkaan, koska se kuitenkin varasti lähdössä, vaikka kuvittelin ettei niin tee. Ehkä mun vaan pitää uskoa teitä kaikkia muita, kun aina siitä tulee palautetta :-D. Mutta eiks tän voi laittaa sen piikkiin, että se on vaan se voivoi-liike...). Ensin merkistä palkka ja sitten voi-malliin tyhjään ruutuun. Pysäytys ja hieno paikka, kävin palkkaamassa ruutuun sisälle.

Kotipihassa vielä uusintayritelmä omilla kapuloilla. Tein niin, että vein ison kasan kapuloita ja oman piilotin pitkästä aikaa reilusti kasasta poispäin nurmikolle. Olikin vaikea. Etsi ja etsi, lopulta tuli tyhjänä poiskin kasalta, mutta kääntyi itsenäisesti takaisin ja jatkoi etsimistä. Mikä parasta, ei ottanut väärää! Lopulta tajusi lähteä kasalta pois ja löysi omansa :-). Siitähän sitten sai iltaruuan palkaksi.

Ei kommentteja: